Ga Gwyneth skilsmisse-gave

Kort tid før brudd-bomben ble kjent, ga Chris Martin sin filmstjernekone en helt spesiell overraskelse.

SEOGHØR.NO: Tirsdag slo bruddet mellom Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37) ned som en bombe i Hollywood. Paret har vært gift i ti år og offentliggjorde selv nyheten på skuespillerens hjemmeside.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt, står det i kunngjøringen.

TO BARN: Gwyneth og Chris har barna Moses og Apple sammen og skriver at de alltid vil være en familie.  Foto: Splash News/ All Over Press
TO BARN: Gwyneth og Chris har barna Moses og Apple sammen og skriver at de alltid vil være en familie. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Paret skilles som venner og skal ha en så god tone at Chris markerte bruddet ved å overrekke en gave til sin fremtidige eks-kone.

Ifølge Daily Mail skal Coldplay-vokalisten ha gitt Gwyneth et maleri av kunstneren Mila Fürstová som forestiller en fugl som flyr. Avisen skriver at bildet skulle «markere et nytt stadie i livene deres».

På ferie sammen

I motsetningen til andre bitre brudd er Chris og Gwyneths skilsmisse foreløpig fri for drittslenging og anklager, men rykter om utroskap har sirkulert rundt paret i flere år.

Superstjernene giftet seg i 2003 og sammen har de datteren Apple (9) og sønnen Moses (7). Forholdet deres er så vennskapelig at eksene for tiden ferierer sammen på Bahamas - samtidig som nyheten om bruddet går verden rundt!

I pressemeldingen skriver Gwyneth at de fortsatt er en familie.

- Vi er, og vil alltid være en familie. På mange måter er vi nærmere hverandre nå enn vi noen gang har vært.

Saken fortsetter under bildet.

SKILLES: Tirsdag ble det kjent at Gwyneth Paltrow og Chris Martin har gått hver til sitt. De to viste seg ytterst sjeldent sammen. Dette bildet er fra 2003. Foto: Splash News/ All Over Press
SKILLES: Tirsdag ble det kjent at Gwyneth Paltrow og Chris Martin har gått hver til sitt. De to viste seg ytterst sjeldent sammen. Dette bildet er fra 2003. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Paret flyttet til Los Angeles i fjor sommer etter å ha bodd i London de siste årene. Nå skriver nettsiden Radaronline at Chris flytter tilbake til den britiske hovedstaden.

- Chris har ingen familie eller venner i Los Angeles. Bandkollegaene bor i London og det er der hans verden er. Gwyneth sa at hun aldri ville bo i LA, men skiftet brått mening i fjor. Planen er at Gwyneth blir værende i Los Angeles med barna. Chris flytter tilbake til London, men vil pendle mye for å tilbringe tid med barna, sier en kilde til Radaronline.

LES OGSÅ: I høst haglet utroskapsryktene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.