Helene Olafsen og Stian Blipp:

Ga fødselsgave på TV. Trakk den tilbake etter sending

- Jeg fikk vite at det var lånt.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer
Publisert

Stian Blipp (29) og Helene Olafsen (28) måtte bli venner i rekordfart da de overtok «Senkveld»-stafettpinnen i fjor. Fredag kveld har de premiere for andre gang, når sesong to av seer-favoritten sparkes i gang.

Se og Hør møtte programlederduoen nylig, og stemninga mellom dem er like god som man får inntrykk av gjennom TV-skjermen. Duoen tilbringer tilsynelatende mye tid sammen og har lært hverandre godt å kjenne.

Trakk gaven

Da Stian ble pappa for første gang i november, overrasket Helene blant annet med fødselsgave under sendingen på «Senkveld». Det var imidlertid noe helt spesielt ved gaven, som seerne ikke fikk se på TV.

- Vi fikk et lite snowboard og en stor bamse på sending, sier Stian.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>FIKK GAVE:</strong> Da Stian hadde blitt pappa overrasket Helene med både snowboard og bamse. Foto: TV 2
FIKK GAVE: Da Stian hadde blitt pappa overrasket Helene med både snowboard og bamse. Foto: TV 2 Vis mer

- Men da sendingen var ferdig og jeg sa «tusen takk», så fikk jeg vite at det var lånt og at jeg måtte levere det tilbake, legger han til lattermildt.

Helene på sin side skyter spøkefullt inn:

- TV er ofte juks.

Barnevakt

Latteren sitter løst mellom programlederne i TV 2s lokaler i Bjørvika. Det er en spøkefull tone mellom dem, selv om Stian hinter til at han ble skuffet da gaven ble tatt tilbake.

- Jeg prøvde faktisk å få tak i et sånt brett på ekte, saumfarte landet, men det var utsolgt. Så jeg måtte låne av noen som hadde fått tak i det, forklarer Helene til sitt forsvar.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SUPERDUO:</strong> Premiereklare Helene og Stian møtte nylig Se og Hør. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
SUPERDUO: Premiereklare Helene og Stian møtte nylig Se og Hør. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer

- Hadde du latt Helene være barnevakt?

- Ja, jeg tror det, men jeg tror ikke du kan barn, sier Stian til programledermakkeren.

- Helene kan si sånt som «hva er greia med disse småfolka?» og omtaler dem som «småmenneskene». Så da blir jeg litt redd. Jeg tror jeg måtte forklart mye og si at du ikke kan gi henne sjokolade, fortsetter han.

Helene innrømmer at hun trolig har en del å lære, men insisterer på at hun hadde klart å ta vare på lille Noelle.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>MANN OG KONE:</strong> Stian og Jamina giftet seg i mai i fjor. I november fikk de lille Noelle sammen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
MANN OG KONE: Stian og Jamina giftet seg i mai i fjor. I november fikk de lille Noelle sammen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Bryllup og barn

2018 ble et helt spesielt år for Stian. I mai giftet han seg med kona Jamina, og et halvt år senere kom deres første barn til verden. På spørsmål om Helene, som i fjor ble kjæreste med «Skal vi danse»-proffen Jørgen Nilsen, ser for seg å følge i Stians fotspor svarer hun raskt:

- Hva skal man svare på det da? Ja, jeg tenker jo det. Jeg vet ikke om det skjer på et år som for Stian, det har jeg ikke noen planer om, påpeker hun.

Stian minner Helene på at de to lever svært forskjellige liv, og bergenseren mener selv at han har livsstilen til en på 53 år.

- Jeg mangler bare en pipe, så er jeg min indre alder.

Saken fortsetter nedenfor.

Arrangert ekteskap

Selv om det tilsynelatende ser ut til at overtakelsen av «Senkveld» har blitt en suksess, var det ikke gitt at Stian og Helene skulle få den gode kjemien som de har på skjermen.

I et intervju med TV 2 i desember avslører Helene at hun bare to dager før annonseringen fikk beskjed om at det var nettopp henne som skulle ta over.

- Jeg rakk ikke å tenke så mye. Jeg kunne jo ikke si nei til det. Så plutselig var vi i gang, fortalte den blide 28-åringen til kanalen.

Selv om Stian hadde blitt informert, og fått tilbudet om jobben, noe før Helene, beskriver han likevel starten på «Senkveld»-karrieren som et slags arrangert ekteskap.

Han avslørte blant annet at han ikke kjente til Helene før de kastet seg ut i rollen som programlederduo i et av Norges mest populære TV-program.

- Litt sånn: «Ok, Helene og Stian, nå skal dere gifte dere, lykke til!». Vi kjente hverandre ikke noe særlig godt fra før av. Jeg hadde møtt Helene én gang før i OL i Sotji. Da løp hun halvgråtende forbi meg fordi hun hadde skadet seg. Det var det vi hadde hilst, forklarte han.

ÅRETS «CAMP SENKVELD: Stian Blipp og Helene Olafsen gleder seg til årets utgave av «Camp Senkveld» der team vinterhelter møter team Senkveld. Foto: Andreas Fadum. Reporter: Thea Hope. Klipp: Thea Hope Vis mer

LES OGSÅ: - Ting er ikke som før mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer