Ga fansen nytt nakensjokk på Twitter

- Se fort, før de blir fjernet igjen, skriver den britiske modellen Jodie Marsh.

<strong>DEBUTERTE:</strong> Jodie Marsh gjorde sin bodybuilder-debut ved Natural Physique Association Championships i oktober, og er tydelig stolt av resultatene hun har oppnådd. Foto: Stella Pictures
DEBUTERTE: Jodie Marsh gjorde sin bodybuilder-debut ved Natural Physique Association Championships i oktober, og er tydelig stolt av resultatene hun har oppnådd. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De fleste kjendiser prøver hardt å ikke la nakenbilder av dem selv lekke på nettet. For Jodie Marsh (33) er det helt motsatt. Hun liker nemlig å lekke dem selv.

Fredag morgen gjorde hun det igjen. På sin egen Twitter-profil benyttet realitystjernen anledningen til å poste en serie nakenbilder, der hun samtidig avslørte at hun kvelden i forveien hadde løpt rundt i sin egen hage uten klær...

Ifølge OK! Magazine hadde Jodie feiret bursdagens sin ved å posere naken på og rundt sin Harley Davidson. Det eneste hun har på seg er en pels fra hodet og nedover på siden av kroppen.

Bildene skal etterpå ha blitt fjernet fra Twitter. Men i sedvanlig Jodie Marsh-stil var de raskt tilbake igjen.

- Ok, her er de. Men se fort, før de blir fjernet igjen. I bursdagsantrekket på bursdagen min, skrev hun på sin Twitter-profil.

Dette er ikke første gang at den britiske modellen velger å vise fram kroppen for fansen. 33-åringen har nesten hatt det for vane den siste tiden. I oktober la hun ut bilder av seg selv - kun iført svært utfordrende undertøy.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjør nakencomaback etter sjokkbildene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer