SPRER JULEGLEDE - MED KLÆRNE PÅ: Christian Flotvik var blant kjendisene som møtte opp i studio i desember for å spille inn Seher.nos julesang "Jingle Bells". Her er han sammen med "Ungkaren" Stig Kjos og Robinson-kollega Kathrine Pehrsson. Foto: Seher.no
SPRER JULEGLEDE - MED KLÆRNE PÅ: Christian Flotvik var blant kjendisene som møtte opp i studio i desember for å spille inn Seher.nos julesang "Jingle Bells". Her er han sammen med "Ungkaren" Stig Kjos og Robinson-kollega Kathrine Pehrsson. Foto: Seher.noVis mer

Ga eldre damer strippesjokk

Robinson-Christian kastet klærne på Strømstad-båten.

 Se videointervjuet med Christian Flotvik nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Robinson-finalist Christian Flotvik (23) hevder han for lengst har kommet seg over pokertabben som sørget for at hans konkurrent Lina Iversen stakk av med premiesjekken på 300.000 i den siste episoden av TV3s realityserie.

Like enkelt er det ikke å komme over det han selv beskriver som sin "pinligste julefeiring noensinne".

- Det skjedde under en tur med båten mellom Sandefjord og Strømstad da jeg var 18 år. Jeg drakk meg sørpefull, og plutselig begynte jeg å kaste klærne foran 50 eldre damer. De lo og begynte å ta bilder, sier han til Seher.no.
 
Christian - som sammen med en rekke andre TV- og musikk-stjerner kaster glans over årets store julevideo fra Seher.no - innrømmer at han er glad for at ingen av bildene har dukket opp på Facebook eller andre nettsteder.

- Jeg håper at ikke noen av de damene er på Facebook, men skulle bildene dukke opp må jeg vel nesten bare le av det, smiler han.


Se Seher.nos kjendisspekkete julevideo HER!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Mistet potensen på Robinsonøya[obj:media:8250]