ENDELIGE VALG: Mandag skal årets bønder ta sine endelige valg i «Jakten på kjærligheten». For Kvelde-bonden Jostein Sundby står valget mellom Kristin Nilsen (t.v) og Mari Edvardsen. Foto: TV 2
ENDELIGE VALG: Mandag skal årets bønder ta sine endelige valg i «Jakten på kjærligheten». For Kvelde-bonden Jostein Sundby står valget mellom Kristin Nilsen (t.v) og Mari Edvardsen. Foto: TV 2 Vis mer

Ga diamantsmykke til frier

«Jakten»-bøndene gjør sine endelige valg i kveld.

Publisert
SEHER.NO:   Mandag skal bøndene i årets sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» ta sine endelige valg, og bestemme seg for hvem av frierne de ønsker å dra på romantisk reise sammen med.

For Kvelde-bonden Jostein Sundby (50) står valget mellom Kristin Nilsen og Mari Edvardsen, som han i forrige episode var på separat-dater med.

Til Seher.no kunne Jostein i etterkant av datene fortelle at han hadde det svært hyggelig med begge sine to friere. 

- De er jo hyggelige begge to, jeg har bare gode ting å si om dem. Men jeg kan vel si så mye som at den ene gikk bedre enn den andre, røper Jostein Sunby, som samtidig gikk langt i å antyde en gryende forelskelse i «Jakten på kjærligheten».

Mandag må han imidlertid ta sitt endelige valg, og i et ferskt intervju med Dagbladet forteller 50-åringens utvalgte, som får være med ham på en romantisk helg til Amsterdam, at bonden ga henne et lekkert diamantsmykke under turen.

- Vi var på diamantutsalg i Amsterdam, og det var der han ga det til meg. Det var kjempekoselig, sier frieren til Dagbladet.

I fjorårets sesong av «Jakten» fridde bonden Clas Kvisler (36) til sin utvalgte, Ann-Marie Berge (39), da de var på tur til Edinburgh.

Men Josteins frier var klar over at gaven ikke var noe frieri, og til Dagbladet forteller Kvelde-bonden at han aldri var redd for at hun skulle oppfatte gaven som ekstravagant, selv om de bare hadde kjent hverandre i noen uker. 

- Men jeg har aldri kjøpt en diamant før. Det var noe nytt for meg. Det var jo gøy når vi var der, men jeg er vel flinkere til å komme med blomster tror jeg. Det er tanken bak som teller, er det ikke. Men det er jo et kjærlighetsspråk det, å gi hverandre ting, sier han til avisen.

Allerede i begynnelsen av denne måneden kunne Jostein avsløre overfor Seher.no at han hadde fått sterke følelser for én av sine utvalgte.

- Ja, jeg har fått følelser for én av dem. Og jeg kan jo si så mye som at de følelsene bare blir sterkere og sterkere. Det er vanskelig å gi nok til én, og samtidig holde igjen hos de andre, sa Sundby.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Dette gikk ikke helt som planlagt


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer