Ga datteren (7) fettsuging i julegave

- Jeg la gavekortet i julestrømpa hennes, og det er ikke noe galt med det...

BESATT: Sarah Burge, eller «The Human Barbie» som hun kalles i Storbritannia, har brukt nesten 600.000 kroner på å fikse på utseendet. Nå overfører hun besettelsen på sin 7 år gamle datter. Her intervjues hun i forbindelse med programmet «Dr. Dr Foto: Youtube
BESATT: Sarah Burge, eller «The Human Barbie» som hun kalles i Storbritannia, har brukt nesten 600.000 kroner på å fikse på utseendet. Nå overfører hun besettelsen på sin 7 år gamle datter. Her intervjues hun i forbindelse med programmet «Dr. Dr Foto: Youtube Vis mer
SEHER.NO: Den 51-årige Sarah Burge er i hjemlandet Storbritannia kjent som «The Human Barbie», eller «den levende Barbie», på grunn av sin besettelse på plastiske operasjoner.

Nå sjokkerer «The Human Barbie» med å ønske å fikse på datteren også.

Til jul ga hun nemlig sin sju år gamle datter Poppy et gavekort på plastiske operasjoner til den nette sum av 63.000 kroner.

Nyheten har ført til sterke reaksjoner i Storbritannia, men Sarah ser ikke noe problem med å bytte ut juleheftene med fettsugingskortet.
 
- Jeg la gavekortet i julestrømpa hennes, og det er ikke noe galt med det. Poppy spør om å få fettsuging hele tiden.

- Hun ønsker å se bra ut og fettsuging er en av de inngrepene som alltid kommer godt med, sier Sarah Burge til MailOnline.com.

Dette er ikke første gang den rike entrepenøren, som tidligere har innrømmet å ha brukt nærmere 580.000 kroner på sitt eget utseende, har sjokkert med å overføre sin besettelse på datteren.

Vil ha bryster som moren
I 2010 fortalte «The Human Barbie» britiske Closer Magazine at hun hadde gitt sin lille datter et gavekort tiltenkt forstørring av brystene som hun skal bruke når hun fyller 16 år.

- Poppy tryglet meg om å få operert brystene. Hvis hun utvikler naturlig store bryster kan hun gjøre noe annet for pengene, sa Burge til magasinet.

Og det er tydelig at Poppy har arvet sin mors forkjærlighet for plastiske operasjoner.

Vil ha morens formet.
- Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Alle vennene mine er misunnelige. Jeg kan ikke vente med å bli som mamma med store pupper. De er veldig pene, uttalte 7-åringen til Closer.

Sarah Burge står hardnakket fast på at det ikke er noe galt i å fikse på datterens ytre.

- Noen ser på dette som kontroversielt, og jeg blir sint når fremmede sier at jeg er en dårlig mor. Jeg synes ikke det er noe galt i å gi henne denne gaven. Utseende er en viktig for hvilken retning fremtiden vil ta. Det burde ikke være noe feil ved å ønske å se bra ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Har gjennomført 100 plastiske operasjoner