Ga bort alle eiendeler etter selvmordsforsøk

TV-stjernen Tila Tequila gjorde comeback etter avvenning.

Publisert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden slapp realitystjernen Tila Tequila (30) ut fra avvenning etter å ha blitt lagt inn etter et selvmordforsøk i mars. Hun svevde lenge mellom liv og død etter en aneurisme i hjernen og tok senere en overdose reseptbelagt medisin.

Tirsdag kveld gjorde hun comeback på den røde løperen for første gang siden januar. 30-åringen så frisk og opplagt ut da hun poserte for fotografene på Star Magazine’s All Star Party.

- Jeg er helt edru, fortalte hun pressen.

Den lille stjernen sa også at hun har gitt bort mange av eiendelene sine, blant annet en blå Lamborghini, fordi materiale ting ikke betyr noe for henne lenger.

- Etter at jeg nesten døde betyr det ikke noe for meg. Jeg har gitt bort alt. Når du nesten dør er du bare opptatt av å overleve.

Etter sykehusoppholdet i mars skal stjernen bare ha veid 35 kilo, men på festen var hun tilbake i toppform.

- Jeg føler at jeg har blitt født på ny. Jeg burde ha vært død og føler meg velsignet som har fått en ny sjanse i livet, og jeg har planer om å omfavne den. Dette var virkelig tøft, men jeg har klart det, sier hun til bladet Us Weekly.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Etter disse bildene gikk hun ned 10 kilo!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer