Ga bilistene bikinisjokk

Selena Gomez, Vanessa Hudgens og Ashley Benson viste kropp under dristig filminnspilling.

EKSOSRYPER: Selena Gomez ledet an under filminnspilling i Florida sammen med Vanessa Hudgens og Ashley Benson.  Foto: All Over Press
EKSOSRYPER: Selena Gomez ledet an under filminnspilling i Florida sammen med Vanessa Hudgens og Ashley Benson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var bare flaks som hindret bilistene fra å krasje da de sexy skuespillerne Vanessa Hudgens (23), Selena Gomez (19) og Ashley Benson (22) og føk av gårde på scooter, kun iført bikini og hotpants.

De vakre jentene spiller for tiden inn film i Florida. De skapte kaos i trafikken og fniste og lo når sjåfører tutet og forbipasserende ropte til dem. Skuespillerne har blitt gode venner i løpet av innspillingen og skriver stadig om sine opplevelser på Twitter.

«Elsker Florida og har det gøy under innspillingen» skriver Gomez.

Gruppen med paparazzi var hun ikke like begeistret for.

«Til fansen som venter utenfor: vi møter dere etter hvert. Beklager. Fotografene ødelegger alt og oppførte seg som idioter.»

Ashley Benson har blitt god venn med sine medspillere og la ut bilde av filmkollegaene på Twitter.

«Elsker dem» skrev hun under bildet.

Jentene spiller i den nye filmen «Spring Breakers» om fire jenter som havner i fengsel etter å ha robbet en restaurant for å finansiere ferien sin.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik reagerer hun på å bli kalt dum  
Se video fra innspillingen her!


[obj:media:10901]Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer