BADSTU-HELVETE: - Så satt vi nakne inni der da, mens folk som skulle trene og spise middag raste forbi. Og når det begynte å komme barn, tenkte vi at "Oi, nå sliter vi, dette er ikke bra", forteller Per Fredrik «Pelle» Åsly og Anders Ringdal Strøm Foto: Anders Myhren/Seher.no
BADSTU-HELVETE: - Så satt vi nakne inni der da, mens folk som skulle trene og spise middag raste forbi. Og når det begynte å komme barn, tenkte vi at "Oi, nå sliter vi, dette er ikke bra", forteller Per Fredrik «Pelle» Åsly og Anders Ringdal Strøm Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Ga barnefamilie nakensjokk

- Vi har i hvert fall brutt isen, forteller de slagne "X Factor"-deltagerne.

Se videointervjuet med "Reaching Horizons"-gutta nederst i saken!

SEHER.NO: Den første finalerunden av årets "X Factor" er overstått, og det var "Reaching Horizons" som måtte ta den tunge veien ut av programmet.

Oppladningen til fredagens finalerunde var derimot ikke helt ideell for de to sangfuglene. Store deler av forberedelsene har nemlig duoen gjort ved å sitte i en badstu på hotellet de bor. Det har ikke alltid vært like lett...

Torsdag møtte Seher.no de 12 finalistene i TV 2-huset på Karl Johan i Oslo. Der avslørte "Reaching Horizons"-gutta, Per Fredrik «Pelle» Åsly og Anders Ringdal Strøm, at de under forberedelsene til den første direktesendingen ga en barnefamilie et aldri så lite nakensjokk - etter at gutta hadde tatt seg en tur i badstua.

- Det er gjennomsiktige vinduer rundt . Der sitter vi nakne og breier oss ut, forteller Per Fredrik og Anders engasjert.

Dermed startet kaoset for de to musikktalentene.

- Da jeg skulle ta av meg klærne, satt det en familie og spiste middag der - mens noen trente ved siden av. Og så var det en liten unge som gikk forbi. "Dette kan jeg ikke gjøre" tenkte jeg, derfor måtte jeg spørre de på hotellet om hvordan man gjør dette. Kler man av seg på rommet først, eller tar man det inne?

- Et lite nakensjokk, med andre ord?

- Ja, det ble jo det. Og så satt vi nakne inni der da, mens folk som skulle trene og spise middag raste forbi. Og når det begynte å komme barn, tenkte vi at "oi, nå sliter vi, dette er ikke bra". Man kan jo ikke være nakne foran barn, det er jo ulovlig. Da tok vi håndkledet over oss, og skyndet oss med å kle oss.

Heavy-rockerne i "Reaching Horizons" gir seg derimot ikke helt der. De har nemlig lyst til å påpeke ytterligere en liten detalj.

- Det som er veldig rart er å komme ut av den døra med et håndkle rundt livet, mens det er noen som spiser middag ved siden av deg! Vi kombinerer det beste av det beste: Nakenhet, trening og middag. For å si det sånn, så bryter vi i hvert fall isen! forteller de humørfylte guttene, som fredag altså røk ut av "X Factor"-konkurransen.

"X Factor"-finalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne eller andre kjendistips? Tips oss
her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Får hat-sms fra illsinte TV-seere
 
Se videointervjuet med "Reaching Horizons"-gutta her:

[obj:media:8080]