Ga alt med babymage

Cameron Diaz er litt større ut enn før - men like sprek.

I FULL SVING: Men magen er bare en protese. Foto: All Over Press
I FULL SVING: Men magen er bare en protese. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Cameron Diaz (38) er i full gang med innspillingen av hennes nyeste film, «What To Expect When You're Expecting».

Denne uken fikk fotografene på filmsettet se en energisk Diaz som hoppet rundt på filmsettet med babymage. Men ikke la deg lure - Skuespilleren er ikke gravid, hun har på seg en protese under treningsklærne.

I filmen «What To Expect When You're Expecting» følger man fem forskjellige par som venter barn, uten at det er helt uproblematisk.

Jennifer Lopez, Chace Crawford og Brooklyn Decker er blant skuespillerne i filmen. I tillegg gjør Cheryl Cole en gjesteopptreden.

Det er ventet at filmen har premiere i USA i mai 2012.

Det ble nylig hevdet at Cameron flørtet heftig med ekskjæresten Justin Timberlake under MTV Awards. Det til tross for at hun er sammen med Alex Rodriguez.

Forholdet har den siste tiden gått opp og ned, men foreløpig har det ikke kommet en bekreftelse på at det er slutt.

Samtidig ble det også hevdet at Timberlake hadde noe på gang med stjernene Mila Kunis, Olivia Wilde og Scarlett Johansson, noe som ga ham kallenavnet «Justin Trousersnake».

- Etter at det ble slutt mellom Justin og Jessica Biel (29) i mars, går det ikke an å stoppe ham. Han er på et oppdrag, sa en kilde til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han holder på med fire damer samtidig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer