Ga alt da hun kastet seg i armene på kjekkas

Det er vel ikke sikkert hele Milla Jovovich kommer med på tv, men paparazziene fikk iallefall sitt.

RUMPA BAR:Vi tipper skjønnhetsgiganten Avon var fornøyd med Milla Jovovich innsats på reklamefilmsettet torsdag. Foto: Stella Pictures
RUMPA BAR:Vi tipper skjønnhetsgiganten Avon var fornøyd med Milla Jovovich innsats på reklamefilmsettet torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren og modellen Milla Jovovich (36) sparte ikke på innlevelsen da hun spilte inn en reklame for skjønnhetsgiganten Avon i New York forrige uke.

«Fifth Element» kastet seg i armene til sin reklamefilm-kjæreste med så stor entusiasme at kjolen løftet seg til langt opp på ryggen hennes, og den minimalt bekledde rumpa ble synlig for alle. I tekkelige USA er det nok lite sannsynlig at all huden kommer med på tv-reklamen til slutt, men paparazziene fikk iallefall sitt.

I det virkelige liv er bor Milla Jovovich sammen med sin mann, manusforfatter og filmregissør Paul W. S. Anderson i Los Angeles og New York. De to giftet seg 22. august 2009.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bar Rafaeli kler seg naken for å selge undertøy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer