Alec Baldwin:

Fyrte av skudd - kvinne (42) døde

En kvinne er død etter at Alec Baldwin avfyrte to skudd ved et uhell under filminnspilling.

AVFYRTE SKUDD: Alec Baldwin skal ha avfyrt to skudd ved et uhell under en filminnspilling. En kvinne døde og en mann er skadd som følge av hendelsen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
AVFYRTE SKUDD: Alec Baldwin skal ha avfyrt to skudd ved et uhell under en filminnspilling. En kvinne døde og en mann er skadd som følge av hendelsen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tragedien har rammet innspillingen av Alec Baldwins (63) westernfilm «Rust» i New Mexico, melder en rekke amerikanske medier.

En filmfotograf er død og filmens regissør er skadd etter å ha blitt skutt med en rekvisitt-pistol under innspillingen av filmen. Baldwin utløste skuddene, opplyser politiet.

Filmfotografen Halyna Hutchins (42) ble sendt til sykehus, der hun dessverre ble bekreftet død. Regissør Joel Souza (48) er sendt til sykehus der han får behandling for skadene sine. Det opplyser politiet i Santa Fe i New Mexico i en pressemelding, gjengitt av blant annet People.

Det er i skrivende stund ingen siktelser i saken og etterforskningen er åpen og stadig pågående.

TMZ melder at Baldwin spilte inn en scene der noen skulle avfyre et våpen med blankskudd, men da våpenet ble avfyrt traff enten splinter eller en kule Hutchins og Souza.

Politiet opplyser i en pressemelding at politiet etterforsker hvordan og hva slags prosjektil som ble avfyrt, melder CNN.

Innspillingen av «Rust» er foreløpig blitt stanset, har Baldwins talsperson opplyst til People.

LES OGSÅ: Viser seg etter to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer