Isabella Löwengrip og Bianca Ingrosso:

Fyrer tilbake mot Löwengrip: - Ingen lek

Bianca Ingrosso mener man må være seriøs som influenser.

JUKS: Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip anklages for å ha kjøpt kommentarer. Nå har også Bianca Ingrosso (t.v.) uttalt seg. Foto: Henriette Eilertsen og NTB Scanpix
JUKS: Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip anklages for å ha kjøpt kommentarer. Nå har også Bianca Ingrosso (t.v.) uttalt seg. Foto: Henriette Eilertsen og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Isabella Löwengrip (29), tidligere kjent som «Blondinbella», er i hardt vær om dagen etter at det dukket opp mange falske kommentarer i et reklameinnlegg hun delte på bildedelingstjenesten Instagram.

Samarbeidspartneren var solbrillemerket Chimi, som kort tid etter avsløringene valgte å trekke samarbeidet med Löwengrip, ifølge Aftonbladet.

Det gjeldende reklameinnlegget har i etterkant blitt slettet, men det betyr ikke at Löwengrips virksomhet går ubemerket hen. Nå har nemlig tidligere bloggkollega og TV-personlighet Bianca Ingrosso (24) uttalt seg.

- Virkelig uenig

I et intervju med svenske Expressen har Löwengrip nemlig uttalt at hun mener Influenser-industrien er i ferd med å snu, og at selskaper har begynt å innse at influensere ikke er så lønnsomme som man tidligere har trodd.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Her får hun derimot motstand fra Bianca Ingrosso. Da hun deltok på et arrangement tidligere denne uken sa hun seg sterkt uenig med Löwengrip.

- Jeg vil si at det er helt motsatt! At influenser-industrien er i nedgang? Nei, jeg er virkelig uenig, uttalte Ingrosso ifølge Breakit.

24-åringen mener videre at bransjen heller har blitt mer seriøs.

- Det er mer seriøst. Folk ser det som en ekte virksomhet og fra mitt synspunkt er det ganske hyggelig at folk tar oss på alvor. Dette er ingen lek.

Ingrosso er ifølge nettstedet tydelig på at hun selv opplever økt respekt og en fin dialog med aktørene i bransjen. Hun uttrykker at folk først nå har begynt å forstå at det å være influenser faktisk er en virksomhet.

- Jeg må ha respekt for meg selv som merkevare for kunder, men også for følgerne mine, slik at det ikke blir for mye av alt eller feil.

I skrivende stund har ikke Löwengrip kommentert uttalelsene fra Ingrosso.

- Virkelig sårende

I etterkant av Instagram-avsløringen har Löwengrips kommunikasjonsansvarlig uttalt til Aftonbladet at de mistenker at det hele dreier seg om sabotasje utenfra.

Selv har Löwengrip forholdt seg relativt taus etter avsløringene som kom tidligere denne uken. Først torsdag tok hun til Instagram for å uttrykke sine følelser rundt det hele - hvor hun holder fast på at det er snakk om sabotasje.

- Jeg har ingen problemer med å ta ansvar for handlingene mine eller innrømme når jeg har gjort noe galt (...) Men at det er mennesker som vil se meg falle enda dypere, er virkelig sårende, åpner Löwengrip innlegget, før hun fortsetter:

- De siste dagene har jeg blitt beskyldt for å kjøpe kommentarer på et Instagram-innlegg der jeg samarbeidet med Chimi-briller. Jeg har ingenting med dette å gjøre, og det har heller ingen i teamet mitt - det er ekstern sabotasje og vi undersøker for tiden hvordan det til og med er mulig å sende falske kommentarer til noen, skriver hun.

LIL MIQUELA: Instagram-profilen til Lil Miquela virker som en hvilken som helst annen influensers Instagram; daglige oppdateringer med bilder og stories, sponsede innhold og såkalte inspo-bilder. Men en ting skurrer; jenta er ikke ekte. Vis mer

Avslutningsvis ber hun om en mulighet til å reise seg igjen, til tross for at hun ikke er sikker på hvor mye mer hun takler.

Isabella Löwengrip har nylig valgt å være åpen om de økonomiske vanskene selskapet hennes har havnet i. Uttalelsene kom etter at Expressen i september publiserte en lite flatterende avsløring om influenserens virksomhet, der blant annet kunder og samarbeidspartnere kritiserte hvordan hun driver forretninger.

LES OGSÅ: Derfor vil hun aldri ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer