Colton Underwood og Cassie Randolph:

Fyrer tilbake mot eksen

«The Bachelor»-paret gikk hvert til sitt i mai - nå anklager Cassie Randolph ekskjæresten for å kapitalisere på bruddet.

BRUDD: Colton Underwood ble stormforelsket i Cassie Randolph under «The Bachelor» i 2019. I mai tok romansen slutt. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Colton Underwood ble stormforelsket i Cassie Randolph under «The Bachelor» i 2019. I mai tok romansen slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I mai kom nyheten om at Colton Underwood (28) og Cassie Randolph (25) hadde avsluttet forholdet etter et og et halvt år som par. De to ble kjent da førstnevnte var den utvalgte ungkaren i den 23. sesongen av det amerikanske programmet «The Bachelor».

25-åringen var blant kvinnene som kjempet om Underwoods hjerte, og sto altså igjen som den heldige i programmet som i Norge er kjent som «Ungkaren».

Romansen tok imidlertid slutt, og flere ble målløse da paret kunngjorde at de hadde valgt å avslutte forholdet - kort tid etter at 28-åringen hadde blitt frisk etter å ha vært smittet av coronaviruset tidligere i år.

«Noen ganger er det meningen at man bare skal være venner, og det er greit. Vi har begge vokst så mye og vært gjennom så mye sammen, så dette er ikke slutten på vår historie, det er starten på et nytt kapittel for oss», skrev Underwood på Instagram da han delte bruddnyheten.

ÅRETS BØNDER: Dette er bøndene som skal konkurrere om friere i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer

Brøt avtale

Frem til nå har bruddet mellom Underwood og Randolph fremstått ukomplisert. Det kan derimot se ut til at vinden har snudd, etter at begge parter kom med krasse stikk i hverandres retning torsdag denne uken.

Det hele bunnet i at Underwood åpnet seg om bruddet på sin Instagram-konto, hvor han blant annet omtalte den siste tiden som «tøff».

Han valgte også å rette fokuset mot ekskjæresten.

- Da forholdet vårt endte ble vi enige om å ta hånd om ting på en så privat måte som mulig, da vi forsøkte å navigere vår nye relasjon som venner. Jeg valgte å gjøre nettopp det siden vi alle lever i denne uvanlige tiden, men tydeligvis har mye forandret seg denne uken, skriver han.

Randolph reagerer sterkt på at 28-åringen selv har valgt å gå offentlig ut med et Instagram-innlegg, og mener at han bevisst velger å sette henne i et dårlig lys.

På Instagrams historiefunksjon langer hun nå ut mot Underwood, og forteller blant annet at hun ble svært skuffet da hun så innlegget han hadde skrevet.

- Jeg vil først påpeke at jeg ikke ønsker å skape noen internett-krig. Colton, som du vet gjorde vi en avtale om å ikke diskutere bruddet vårt offentlig. Jeg har respektert det, og det har du også så langt, åpner hun.

Videre adresserer hun et intervju hun gjorde tidligere denne uken med «The Bachelor»-programleder Chris Harrison (48), og forklarer at hun av respekt for Underwood og deres avtale valgte å ikke gå inn i detaljer om bruddet.

INGEN KJEMI: En av frierne i Dplay-serien «Jan Thomas finner drømmeprinsen» velger å trekke seg fra datingkonkurransen. Vis mer

- Frustrert

Det er det ovennevnte intervjuet som først fikk Underwood til å ta bladet fra munnen, og som han mener er brudd på deres avtale om å holde ting privat.

Randolph på sin side mener at intervjuet ikke gjorde noen skade, og var tydelig på at hun ikke pøste ut med detaljer om bruddet - slik det tidligere paret hadde blitt enige om.

- Colton, ditt siste Instagram-innlegg gjorde meg trist, men jeg ble også frustrert. Det virker som at du subtilt velger en taktikk med passiv-aggressive kommentarer som «tydeligvis har mye forandret seg denne uken», bare for å få meg til å se slem ut, skriver hun.

SVARER: Cassie Randolph er tydelig frustrert etter at Colton Underwood kom med stikk til henne på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
SVARER: Cassie Randolph er tydelig frustrert etter at Colton Underwood kom med stikk til henne på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Den tidligere «The Bachelor»-deltakeren advarer også ekskjæresten mot å overskygge deres «flotte et og et halvt år lange forhold» med et stygt brudd. Deretter går hun hardt ut mot det hun mener er hans måte å kapitalisere på bruddet.

- Mandag kveld informerte du meg om at du ønsker å tjene penger på bruddet vårt ved å skrive et nytt kapittel (I Colton Underwoods selvbiografi, journ.anm.), hvor du ønsker å fortelle om din opplevelse med Covid-19 (da du bodde hos min familie til du ble frisk), og om bruddet vårt, skriver hun.

Randolph hevder videre at Underwood ikke har spurt henne om tillatelse til dette, til tross for at store deler vil omhandle henne.

En representant for Underwood har derimot uttalt til E! News at anklagene mot den tidligere ungkaren hva gjelder å tjene penger på bruddet ikke stemmer.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Dramatisk sesong

Som nevnt forelsket Underwood seg i Randolph under «The Bachelor»-innspillingen. Romansen var likevel ikke enkel. Til tross for at 25-åringen var der for å vinne hjertet til ungkaren, takket hun nemlig pent nei da han erklærte sin kjærlighet til henne få uker før programmets finale.

Dermed ble Underwood dumpet, da Randolph ikke følte seg klar for en eventuell forlovelse.

KJEMPET: Colton Underwood kjempet hardt for Cassie Randolph. I dag har paret avsluttet forholdet. Foto: NTB scanpix
KJEMPET: Colton Underwood kjempet hardt for Cassie Randolph. I dag har paret avsluttet forholdet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det endte i elleville scener, der Underwood blant annet hoppet over et gjerde og stakk fra kamerateamet og resten av produksjonen. Han ønsket ikke lenger å ta del i programmet, og var klar for å avslutte det hele for å gå etter Randolph - til tross for at han hadde to gjenværende «Ungkaren»-deltakere som var forelsket i ham.

Det skulle likevel gå veien for de to, da Underwood bestemte seg for å sende hjem de to kvinnene og avsluttet reality-innspillingen for å bevise overfor Randolph at han var villig til å ofre alt for henne.

LES OGSÅ: - Var overveldende på et tidspunkt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer