«Farmen»-paret:

Fyrer opp under romanseryktene

- Veldig betatt, sier Kornelia Kløv og Sebastian Eide, som åpner seg om livet også utenfor gården.

SMASK: Kornelia Kløv og Sebastian Eide er hjemme igjen fra «Farmen». Nå går de inn i den viktige «bli kjent på utsiden»-fasen. Foto: Bent Are Sigvaldsen / Se og Hør
SMASK: Kornelia Kløv og Sebastian Eide er hjemme igjen fra «Farmen». Nå går de inn i den viktige «bli kjent på utsiden»-fasen. Foto: Bent Are Sigvaldsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kornelia Kløv (25) og Sebastian Eide (33) fant hverandre så å si fra første sekund på «Farmen».

Etter det var paret som erteris inne på Fredheim gård i Søgne utenfor Kristiansand før Kløv tårevåt forlot «Farmen» for «Torpet» søndag, etter å ha tapt tvekampen mot Bjørk Valnes Atladottir (28).

Innspillingen av programmet er over, og de to har med det fått kjenne litt på en verden uten konstant å ha kameraene på seg.

Nå åpner de seg om kjærligheten.

- Ikke kjærester

Til Se og Hør forteller Kornelia Kløv at hun la merke til bergenseren allerede da de satt i båten på vei til gården.

- Han er jo en kjekk mann. Men når han sitter der i dress når man skal inn på «Farmen», tenker man: «Ja, ja, hva er dette for en kar»? I tillegg er han en veldig cocky type, men så var det også noe med det at jeg ikke skjønte om han køddet eller faktisk var sånn. Et lite øyeblikk tenkte jeg at om han ikke tuller nå, så er dette et grusomt opplegg, forteller hun med smil.

- Vil dere si at dere er kjærester?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.