Kygo og Victoria Nadine:

Fyrer opp under romanseryktene

Skal ha funnet lykken med hverandre.

SØT MUSIKK?: Kygo og Victoria Nadine dropper ulike hint om en romanse. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/Shutterstock editorial/NTB
SØT MUSIKK?: Kygo og Victoria Nadine dropper ulike hint om en romanse. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i høst kom nyheten om at kjærligheten tilsynelatende skal blomstre for stjerneduoen Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (30) og Victoria Nadine (23).

Blant det Se og Hør erfarer har det nye superparet vært sammen en god stund. Duoen har blant annet blitt observert åpenlyst både i Oslos og Bergens gater flere ganger, og de skal angivelig ha vært på flere reiser sammen.

GÅR VIRALT PÅ TIKTOK: Artisten Victoria Nadine har blitt en anerkjent artist. Video: Rød Løper Vis mer

Nå fyrer de nok en gang opp under romanseryktene.

Under Victorias nyeste bilde på Instagram har nemlig DJ-en fra Fana lagt igjen en kommentar som viser en emoji med hjerteøyne.

SMASK: Kygo og Victoria Nadine legger ikke skjul på romansen i sosiale medier. Foto: Skjermdump Instagram
SMASK: Kygo og Victoria Nadine legger ikke skjul på romansen i sosiale medier. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Under Kygos kommentar har 23-åringen svart med flere sukkersøte emojies tilbake, blant annet to hender som former et hjerte og et kyssefjes.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med både Victoria Nadines manager, Silje Hope, og Kygos manager, Myles Shear, foreløpig uten hell.

Offentlige brudd

Både Kygo og Victoria har gått gjennom offentlige brudd.

I 2019 kunne influenser Maren Platou (29) avsløre at hun og Kygo hadde gått hver til sitt, etter fem år som kjærester.

SLUTT: Vi ble kjent med ektefellene Josephine og Louis i den første sesongen av «Grenseløst forelsket». Nå kan Josefine fortelle hvorfor forholdet tok slutt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

«Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd», delte Platou den gang på Instagram.

Victoria på sin side var i et forhold med «Funkyfam»-tvilling Silas Massa Vasstrand (24) inntil 2020. I etterkant av bruddet har Victoria flere ganger vært åpen om kjærlighetssorgen.

- Det beste er å slippe å bekymre seg over hva en annen gjør hele tiden, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Svarer på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer