KOM SAMMEN: Cara Delevingne og Ashley Bensom kom sammen til visningen av Balmain der førstnevnte skulle gå på catwalken. Dermed satte duoen fart i ryktene om at de er blitt kjærester. Foto: NTB Scanpix
KOM SAMMEN: Cara Delevingne og Ashley Bensom kom sammen til visningen av Balmain der førstnevnte skulle gå på catwalken. Dermed satte duoen fart i ryktene om at de er blitt kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cara Delevingne og Ashley Benson:

Fyrer opp under romanse­ryktene

Cara Delevingne tok med «Pretty Little Liars»-stjernen på sitt eget moteshow.

Publisert

De siste ukene har det blitt spekulert voldsomt i om skuespiller og modell Cara Delevingne (26) har funnet lykken med skuespiller Ashley Benson (28), kjent fra TV-serien «Pretty Little Liars».

Ifølge flere utenlandske medier har de to blitt observert sammen opptil flere ganger den siste tiden, i tillegg til å ha delt flere bilder av hverandre på sosiale medier.

På fredag satte romanseryktene fart igjen da turtelduene ble observert sammen under Caras motevisning under Paris Fashion Week.

Ifølge People satt «Pretty Little Liars»-stjernen på første rad under hele visningen for Balmain, der Cara gikk som modell.

AVSTAND: Selv om de to turtelduene holdt en viss avstand fra hverandre forstod fansen at de kom sammen. Foto: NTB Scanpix
AVSTAND: Selv om de to turtelduene holdt en viss avstand fra hverandre forstod fansen at de kom sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ashley skal ha fulgt spent med på sin angivelige kjæreste, og smilte da Cara kom ut på catwalken.

Duoen ble observert sammen da de ankom motevisningen, og de ble også observert da de forlot visningslokalene sammen.

Artikkelen fortsetter under bildene.

PÅ CATWALKEN: Cara Delevingne under Balmain-visningen. Foto: NTB scanpix
PÅ CATWALKEN: Cara Delevingne under Balmain-visningen. Foto: NTB scanpix Vis mer
FULGTE MED: Ashley Benson var til stede på første rad under Caras visning for Balmain. Foto: NTB scanpix
FULGTE MED: Ashley Benson var til stede på første rad under Caras visning for Balmain. Foto: NTB scanpix Vis mer

Klinte til

For en måned tid siden publiserte «Pretty Little Liars»-stjernen for øvrig et bilde av seg selv på Instagram, med Cara i bakgrunnen. Rundt halsen har hun et smykke med både en «A» og en «C» på, noe som flere hevdet står for nettopp Cara og Ashley.

Bildet fikk fansen til å juble, men for å toppe det hele ble de to turtelduene observert i hete omfavnelser på flyplassen Heathrow i London, bare noen dager etter.

Foreløpig har verken Cara eller Ashley bekreftet romansespekulasjonene, men flere fans håper nå at duoen snart vil bekrefte det hyggelige forholdet.

Ifølge Cosmopolitan ble duoen for første gang observert sammen i mai, hånd i hånd. Kun en knapp uke senere ble de igjen sett sammen, og denne gangen skal Cara ha kysset Ashley kjærlig på nakken.

KJÆRESTER?: Cara Delevingne og Ashley Benson har stadig blitt observert sammen. Fredag dukket de opp sammen igjen under moteuken i Paris. Her er de avbildet på flyplassen i London i august. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER?: Cara Delevingne og Ashley Benson har stadig blitt observert sammen. Fredag dukket de opp sammen igjen under moteuken i Paris. Her er de avbildet på flyplassen i London i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TURTELDUER: Skuespillerduoen ser lykkelige ut i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Skuespillerduoen ser lykkelige ut i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SØTE: Flere av bildene viser varme blikk mellom de to stjernene. Foto: NTB Scanpix
SØTE: Flere av bildene viser varme blikk mellom de to stjernene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere vitner skal ha fortalt at skuespillerne så veldig lykkelige ut i hverandres selskap. Den siste tiden har de også jobbet sammen som kollegaer i den kommende filmen «Her Smell», som skal ha premiere senere i år.

Introduserte sin nye flamme

I midten av august skal Cara ha introdusert sin nye flamme til både familie og venner under 26-årsfeiringen sin, der blant annet Caras to storesøstre Poppy (32) og Chloe (33) var til stede.

Feiringen til supermodellen var ifølge E! Online full av kjente gjester, som Margot Robbie (28), Zoe Kravitz (29), Sienna Miller (36) og Kate Beckinsale (45).

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️❤️

Et innlegg delt av Cara Delevingne (@caradelevingne)

Flere bilder fra kvelden ble delt på Cara sin Instagram-profil, slik at hennes over 41 millioner følgerne kunne få et innblikk i feiringen.

Stadig kommer det dessuten små bildedryss fra det angivelige nye kjæresteparet, ettersom de to ikke er redde for å vise seg frem i sosiale medier.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Eloise x 3

Et innlegg delt av Ashley Benson (@ashleybenson)

Tidligere har Cara vært i forhold med artisten Annie Clark, også kjent som St. Vincent. Lykken tok imidlertid slutt etter omtrent halvannet år, og bruddet ble kjent i september 2016.

- Det var helt bananas. Jeg husker vi ble jaget mens vi kjørte i stor fart gjennom London. Det var som en prinsesse Diana-situasjon, fortalte Clark om det tidligere forholdet i et intervju med Telegraph i sommer.

Den britiske modellen og skuespilleren har dessuten vært kjæreste med skuespiller Michelle Rodriguez. Duoen bekreftet forholdet sitt i februar 2014, men romansen skal ha tatt slutt senere samme år.

LES OGSÅ: Nå har superparet giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer