Jennifer Lopez:

Fyrer opp under kjærlighetsryktene

Delte bilde med fansen, deretter slettet hun det.

HINTER TIL FANSEN: Popstjernen Jennifer Lopez hinter til fansen om romanseryktene. Her på Build Studio i New York. Foto: NTB Scanpix
HINTER TIL FANSEN: Popstjernen Jennifer Lopez hinter til fansen om romanseryktene. Her på Build Studio i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble det kjent at popstjernen Jennifer Lopez (47) angivelig skal ha funnet kjærligheten på nytt, denne gangen med den tidligere baseballspilleren Alex Rodriguez (41).

For tiden befinner de to turtelduene seg på en romantisk tur til Bahamas, hvor popstjernen, som selv ikke har bekreftet romanseryktene, skal ha delt en selfie med baseball stjernen for deretter å slette det, skriver Daily Mail.

Ifølge avisen skal den korte videosnutten Lopez delte på sin Instagram ha vist et kornete bilde av baseballspilleren som koser med øret til sangerinnen mens de ligger og holder rundt hverandre.

INSTAGRAM: Jennifer Lopez hinter frem romantikk til fansen over sosiale medier. Foto: Instagram
INSTAGRAM: Jennifer Lopez hinter frem romantikk til fansen over sosiale medier. Foto: Instagram Vis mer

Den flørtende duoen skal ha vært på Bhamas siden fredag kveld, hvor de bor på den eksklusive Bakers Bay Golf & Ocaen Club, på Huana Cay i Abaco øyene, skriver Page six.

Ifølge nettstedet skal paret ha flydd med privatfly over til den idylliske øya, hvor et vitne så de flørtene og kosete på en båt som kjørte dem frem til destinasjonen.

TVILLINGER: Jennifer Lopez er mor til tvillingene Emme og Max (8) fra tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
TVILLINGER: Jennifer Lopez er mor til tvillingene Emme og Max (8) fra tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det tidlig å si, men Jennifer og Alex ser ut til å være veldig forelsket, fortalte kilden til nettstedet.

- Liker at han er en far

Etter at romansespekulasjonene kom, uttalte en kilde til People at tobarnsmoren virker veldig begeistret for sitt nye forhold, og liker spesielt at han allerede er en far.

- Han har vært mye sammen med familien hennes i det siste, og hun liker veldig godt at han allerede har barn. Men hun er klar over at han er en kvinnebedårer, så hun er forsiktig, skal kilden ha uttalt.

Jennifer Lopez har nemlig erfaring fra tidligere forhold hvor ikke alt gikk like knirkefritt.

Var utro

Da det fem år lange forholdet med Casper Smart tok slutt, hevdet paret den gang at de skiltes som venner, men kort tid etter ble det avslørt at bruddet var mer dramatisk enn man først trodde.

Smart ble nemlig tatt på fersken i utroskap opptil flere ganger. Men da han for siste gang ble fersket, etter at han hadde lovet Lopez at det aldri skulle skje igjen, rant begeret over for sangstjernen.

- Hun kastet ham ut fordi han var utro mot henne og han ble tatt. Det skjedde for to år siden, og han lovet henne å aldri gjøre det igjen, men når han gjorde det, var hun ferdig, fortalte en kilde til People den gangen.

Les også: Pink overrasket med norsk babyhilsen.