Sarah Jessica Parker:

Fyrer opp under feiden

Sarah Jessica Parker fikk spørsmål om hun ønsker ekskollega Kim Cattrall tilbake i «Sex and the City»-universet. Svaret har gått som en farsott i mediene.

STJERNER: Fra venstre: Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker. Foto: Shutterstock/REX/NTB
STJERNER: Fra venstre: Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker. Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert

Da innspillingen av oppfølgeren til «Sex and the City» startet i fjor, skjedde det uten skuespiller Kim Cattrall (65), som spilte karakteren Samantha.

Grunnen var at Cattrall føler seg ferdig med «Sex and the City» og kollegene hun jobbet med. Hun har tidligere fortalt at hun følte seg mobbet av skuespillerkollegene - og derfor skal det ha vært en lettelse å bli ferdig med det hele.

- Jeg kom meg over målstreken med å spille Samantha Jones, fordi jeg elsket «Sex and the City». Det var en velsignelse på så mange måter, men etter den andre filmen fikk jeg nok. Jeg kunne ikke forstå hvorfor de ikke bare ville erstatte meg med en annen skuespiller, i stedet for å kaste bort tiden med å mobbe. Nei betyr nei, sa Cattrall til The Guardian i 2019.

Cattrall fikk nemlig mye av skylda for at det aldri kom en film nummer tre av suksessen. I 2017 uttalte Sarah Jessica Parker (56), som spiller Carrie Bradshaw, at alt lå til rette for enda en film, helt til Cattrall satte ned foten.

Og feiden mellom de tidligere kollegene ser ingen ende. I et intervju med Variety snakker Parker nå ut om filmsuksessen - og sin tidligere kollega.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer