Sarah Jessica Parker:

Fyrer opp under feiden

Sarah Jessica Parker fikk spørsmål om hun ønsker ekskollega Kim Cattrall tilbake i «Sex and the City»-universet. Svaret har gått som en farsott i mediene.

STJERNER: Fra venstre: Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker. Foto: Shutterstock/REX/NTB
STJERNER: Fra venstre: Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker. Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert

Da innspillingen av oppfølgeren til «Sex and the City» startet i fjor, skjedde det uten skuespiller Kim Cattrall (65), som spilte karakteren Samantha.

Grunnen var at Cattrall føler seg ferdig med «Sex and the City» og kollegene hun jobbet med. Hun har tidligere fortalt at hun følte seg mobbet av skuespillerkollegene - og derfor skal det ha vært en lettelse å bli ferdig med det hele.

- Jeg kom meg over målstreken med å spille Samantha Jones, fordi jeg elsket «Sex and the City». Det var en velsignelse på så mange måter, men etter den andre filmen fikk jeg nok. Jeg kunne ikke forstå hvorfor de ikke bare ville erstatte meg med en annen skuespiller, i stedet for å kaste bort tiden med å mobbe. Nei betyr nei, sa Cattrall til The Guardian i 2019.

UVENNER: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker er ikke venner den dag i dag. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
UVENNER: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker er ikke venner den dag i dag. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer

Cattrall fikk nemlig mye av skylda for at det aldri kom en film nummer tre av suksessen. I 2017 uttalte Sarah Jessica Parker (56), som spiller Carrie Bradshaw, at alt lå til rette for enda en film, helt til Cattrall satte ned foten.

Og feiden mellom de tidligere kollegene ser ingen ende. I et intervju med Variety snakker Parker nå ut om filmsuksessen - og sin tidligere kollega.

For mye historie

I intervjuet får Sarah Jessica Parker spørsmål om hvorvidt hun kan tenke seg at Cattrall returnerer som en del av «Sex and the City»-casten. Stjerna er ikke hundre prosent klar i sin tale, men har flere meninger rundt spørsmålet.

- Jeg tror ikke jeg vil det, fordi jeg tror det er for mye offentlig historie rundt hennes følelser som hun har delt, sier 56-åringen.

Parker hevder å ikke selv ha lest hva Cattrall har sagt offentlig i mediene, men forteller at bekjente gledelig har delt det med henne. Mens Cattrall flere ganger har sendt stikk i Parker og de andre kollegenes retning, var det lite som tydet på en feide i fjor.

COMEBACK: 17 år etter at «Sex and the City» tok slutt, er Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha tilbake på skjermen. Vis mer

Da det ble kjent at «Sex and the City» skulle komme tilbake en siste gang, var det flere som ga uttrykk for at det var trist at Cattralls karakter Samantha ikke skulle være med.

«Vi vil også savne henne. Vi elsket henne også», skal Parker ha svart en fan på Instagram, ifølge People.

Var aldri venner

Cattrall har imidlertid gitt et helt annet inntrykk av de tidligere kollegenes relasjon. Da hun i 2017 snakket med talkshow-verten Piers Morgan (56), kunne hun fortelle det fansen på tidspunktet hadde spekulert rundt lenge.

FORELSKET I OSLO: Sarah Jessica Parker skryter av kebaben og gravlaksen hun har spist i den norske hovedstaden, mens Gerard Butler føler seg litt hjemme her. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

- Vi har aldri vært venninner, avslørte hun.

Videre fortalte hun at hun bare så på de andre i casten som kolleger, og at hun mente det var det sunneste for dem alle.

LES OGSÅ: Vil skille seg - får sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer