Ellen DeGeneres:

Fyrer opp under Ellen-spekulasjoner

YouTube-stjernen Nikkie Tutorials deler sin opplevelse med talkshow-dronningen.

ÅPENHJERTIG: Den kjente Youtuberen Nikki de Jager, også kjent som «NikkiTutorials», sto nylig frem som transperson. Nå forteller hun om utpressingen som førte til at hun fortalte sin store hemmelighet. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har det haglet med spekulasjoner rundt den svært populære talkshow-verten Ellen DeGeneres (62). En rekke personer har gått ut på sosiale medier og anklaget komikeren for å være mindre grei enn det hun gir seg ut for å være.

Helt siden 2003 har talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» rullet over tv-skjermer over hele verden. Gjennom 17 år har hun hjulpet folk gjennom tøffe tider og trange økonomiske situasjoner - med for eksempel møter med stjerner eller store pengegaver.

De aller fleste seerne anser nok DeGeneres og talkshowet hennes som et lyspunkt i hverdagen, og tar oppfordringen hennes om å være snille med hverandre seriøst.

Deler sin opplevelse

Tidligere i mars gikk imidlertid den nokså ukjente komikeren Kevin T. Porter ut på Twitter og oppfordret alle til å dele sine verste historier om 62-åringen, og det strømmet på med meldinger.

«Hun er også beryktet som et av de slemmeste menneskene i live. Svar meg på dette med de sykeste historiene du har hørt om at Ellen er slem, og jeg vil matche alle svar med å donere to dollar til LA Food Bank», var blant det Porter skrev på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer