Ellen DeGeneres:

Fyrer opp under Ellen-spekulasjoner

YouTube-stjernen Nikkie Tutorials deler sin opplevelse med talkshow-dronningen.

ÅPENHJERTIG: Den kjente Youtuberen Nikki de Jager, også kjent som «NikkiTutorials», sto nylig frem som transperson. Nå forteller hun om utpressingen som førte til at hun fortalte sin store hemmelighet. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har det haglet med spekulasjoner rundt den svært populære talkshow-verten Ellen DeGeneres (62). En rekke personer har gått ut på sosiale medier og anklaget komikeren for å være mindre grei enn det hun gir seg ut for å være.

Helt siden 2003 har talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» rullet over tv-skjermer over hele verden. Gjennom 17 år har hun hjulpet folk gjennom tøffe tider og trange økonomiske situasjoner - med for eksempel møter med stjerner eller store pengegaver.

De aller fleste seerne anser nok DeGeneres og talkshowet hennes som et lyspunkt i hverdagen, og tar oppfordringen hennes om å være snille med hverandre seriøst.

STARSTRUCK: Programleder Ellen DeGeneres blir svært distrahert når hun ser at en av verdens største filmstjerner sitter i salen under innspillingen av «Ellen DeGeneres Show». Video: Viaplay. Vis mer

Deler sin opplevelse

Tidligere i mars gikk imidlertid den nokså ukjente komikeren Kevin T. Porter ut på Twitter og oppfordret alle til å dele sine verste historier om 62-åringen, og det strømmet på med meldinger.

PÅ TV: Det var i slutten av januar Nikkie de Jager gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres. Foto: TV3/ EllenTube
PÅ TV: Det var i slutten av januar Nikkie de Jager gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres. Foto: TV3/ EllenTube Vis mer

«Hun er også beryktet som et av de slemmeste menneskene i live. Svar meg på dette med de sykeste historiene du har hørt om at Ellen er slem, og jeg vil matche alle svar med å donere to dollar til LA Food Bank», var blant det Porter skrev på Twitter.

Nå har også den nederlandske youtuberen Nikkie Tutorials (25), som egentlig heter Nikkie de Jager, slengt seg på, ifølge blant andre BuzzFeed.

Hun var i januar gjest i talkshowet for å dele sin historie, etter at hun sto fram som transperson på YouTube-kanalen sin.

AVSLØRING: Nikkie De Jager, også kjent som NikkieTutorials på YouTube, har en av verdens mest profilerte Beauty-kanaler. 2020 startet hun med en overraskelse for fansen. Vis mer

For noen uker siden var de Jager deretter gjest i det nederlandske tv-programmet «De Wereld Draait Door», der hun avslørte noen detaljer rundt talkshow-besøket.

Der kan det se ut til at youtuberen hinter om at komikeren slett ikke var like snill og imøtekommende som 25-åringen hadde sett for seg på forhånd.

- En helt annen verden

Til verten Matthijs van Nieuwkerk forteller hun nemlig om opplevelsen sin, dog litt nølende.

- Det er veldig hyggelig at du kom over og sa hei til meg. Det gjorde ikke hun, sier Nikkie de Jager i intervjuet.

EMOSJONELT: Ellen DeGeneres tok til tårene da Obama ga henne presidentens frihetsmedalje. Hun benyttet også muligheten til en mannequin-challenge i Det hvite hus. Video: Scanpix Vis mer

Når van Nieuwkerk deretter forsøker å grave mer i historien, røper hun at talkshowet føles som «en helt annen verden».

- Det jeg har opplevd her og i andre land er at det er en helt annen verden. Det er mer fjernt, forteller youtuberen.

Til tross for den litt uheldige opplevelsen, understreker hun at det var en stor ære å få gjeste Ellens talkshow, og 25-åringen forteller at hun var takknemlig for å få en så stor scene å snakke om temaet på.

- Gikk av hengslene

Det er imidlertid ikke bare de Jager som har delt av sin erfaring med DeGeneres i det siste. Som nevnt ovenfor strømmet folk til Twitter etter Porters oppfordring, og det rant inn med historier.

Historiene kommer stort sett fra tidligere ansatte i produksjonen og andre som har jobbet tett med programlederen, samt mennesker som tilfeldigvis har møtt på stjernen.

Enkelte forteller at DeGeneres har ekstremt strenge regler på sett, for eksempel at alle ansatte må ta en tyggis før de får snakke med henne.

«Hun har en «sensitiv nese», så alle må tygge tyggis fra en bolle utenfor kontoret hennes før de snakker til henne, og hvis hun synes du lukter den dagen, må du hjem og dusje», skriver en bruker på Twitter.

En annen forteller om en episode der stjernen skal ha vært frekk i møte med en ukjent, og at kona til Ellen, Portia de Rossi (47), angivelig skal ha blitt svært flau over DeGeneres' oppførsel.

«En gammel venn jobbet ved arbeidsplassen hennes og smilte og sa «god ettermiddag» til henne en dag, og hun gikk av hengslene. «Hvem tror du at du er? Du ser ikke på meg», bla bla bla. Hun sa Portia var med og virket flau, og forsøkte å roe henne ned. Det har for alltid endret min mening om henne», skriver en annen.

«Hun er beryktet som et mareritt i frisørverdenen. Vennen min fikset Ellens hår i salongen vår og tydeligvis skal Ellen ha hastet det hele ved å virke psykotisk. Deretter viet hun en hel episode av showet sitt til hvor mye hun hatet håret sitt. Hun kritiserte fargen og sa at vennen min lignet på Ronald McDonald», skriver en tredje.

Ellen DeGeneres har i skrivende stund ikke kommentert noen av ryktene. Det er heller foreløpig ikke kjent hva motivasjonen bak Porters Twitter-melding er.

I NORGE: NikkieTurorials, som kun kaller seg på YouTube, har en av verdens mest profilerte Beauty-kanaler med hele 12,5 millioner følgere bare på Youtube. Video: Karoline Pedersen Vis mer

LES OGSÅ: - Krise i ekteskapet til Ellen DeGeneres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer