GRAVID? Khloé Kardashians nye bilde på Instagram kan ha avslørt at hun venter sitt første barn. Foto: NTB scanpix
GRAVID? Khloé Kardashians nye bilde på Instagram kan ha avslørt at hun venter sitt første barn. Foto: NTB scanpixVis mer

Khloé Kardashian:

Fyrer opp under babyryktene med nytt Instagrambilde

Detaljen i bildet skaper full forvirring.

(Se og Hør): De siste månedene har Kardashian/Jenner-klanen holdt fansen på pinebenken når det gjelder gravidryktene rundt både Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20).

Og sagaen ser ikke ut til å ta slutt med det første.

Verken Khloé eller Kylie har foreløpig bekreftet eller avkreftet spekulasjonene, men stadig dukker det opp ny informasjon som skaper enda mer forvirring.

Nettopp dette skjedde da Khloé tidligere denne uken delte en selfie av seg selv på sin Instragram-story.

Det er imidlertid ikke selfien i seg selv som vekker oppsikt hos fansen. 33-åringen reklamerer nemlig for et par solbriller på bildet, men i det ene brilleglasset ser man gjenspeil av noe som ser ut som en gravidpute, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

NYTT HINT? Om man ser nøye etter kan det se ut som at det speiler seg en gravidpute i solbrillene til Khloé Kardashian. Foto: Skjermdump
NYTT HINT? Om man ser nøye etter kan det se ut som at det speiler seg en gravidpute i solbrillene til Khloé Kardashian. Foto: Skjermdump Vis mer

Forvirrer fansen

Flere gravide kvinner bruker gravidpute for å få økt støtte og komfort om natten, og har en helt spesiell og gjenkjennelig form.

Det er imidlertid ikke kjent om puten tilhører Khloé selv. Nettstedet Metro spekulerer i om puten muligens kan tilhøre lillesøsteren Kylie Jenner.

Dette er for øvrig ikke første gang realitystjernen skaper forvirring for sine 70 millioner Instagram-følgere.

Tidligere denne måneden kalte hun kjæresten, Tristan Thompson (26), for «daddy» da hun delte et bilde av ham.

Flere internasjonale nettsteder spekulerer i om nyheten endelig blir offentliggjort under en episode av «Keeping Up With the Kardashians» som sendes på TV i januar.

Under en teaser for episoden ser man nemlig at Khloé deler en nyhet med familie og venner som tydelig kommer svært overraskende for dem.

Hinter om graviditeten

Ryktene rundt Khloés angivelige graviditet har svirret helt siden oktober, og kort tid etter hevdet People at det stormforelskede paret venter en liten gutt på nyåret.

Også mamma Kris Jenner (62) hintet om datterens nyhet da hun lot seg intervjue av Entertainment Tonight i slutten av oktober.

Saken fortsetter nedenfor.

❤️ My Love ❤️

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

I intervjuet sa hun at hun er «overlykkelig» på datterens vegne, ettersom hun er på et flott sted i livet for tiden. 62-åringen skrøt også av Khloés kjæreste:

- Vi elsker Tristan så høyt, og hun er så lykkelig, og hun har vært gjennom så mye, sa Kris blant annet.

33-åringen ble sammen med basketballstjernen Tristan Thompson for litt over ett år siden, og allerede i april fortalte «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen at hun drømmer om å stifte familie med ham.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.​

Misfornøyd med kroppen sin

Som nevnt har også gravidryktene svirret rundt Khloés halvsøster, Kylie Jenner. I september meldte TMZ at 20-åringen venter sitt første barn med rapperen Travis Scott (25).

Ifølge People venter duoen en datter, men i likhet med storesøster Khloé har heller ikke Kylie tatt bladet fra munnen når det gjelder babyryktene.

Ifølge kilder skal unge Jenner, som til vanlig gjerne deler bilder av seg selv i sosiale medier, være misfornøyd med hvordan kroppen hennes har blitt endret under svangerskapet, skriver People.

- Kroppen hennes er i konstant endring, og Kylie liker det ikke. Hun har alltid vært usikker på egen kropp, og vært redd for at hun ikke er like formfull eller pen som søstrene sine.

Khloé og Kylies søster, Kim Kardashian, venter også barn. Nylig bekreftet hun at hun og ektemannen Kanye West (40) venter sitt tredje barn via surrogati.

Da Kim gjestet talkshowet «Ellen DeGeneres Show» i november, avslørte hun at paret får en datter.

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører hvem de ønsker å ha på besøk i Senkveld-sofaen. Vis mer

​LES OGSÅ: - Derfor er ikke Scotts kjæreste med i realityserien