NOMINERT: - Tone Damli har ikke oppdatert bloggen sin på et halvt år. Hun har nærmest sluttet å blogge. Hva i all verden gjør hun på den listen? Jeg synes det hele blir rart, raser Trine Grung. Foto: Stella Pictures
NOMINERT: - Tone Damli har ikke oppdatert bloggen sin på et halvt år. Hun har nærmest sluttet å blogge. Hva i all verden gjør hun på den listen? Jeg synes det hele blir rart, raser Trine Grung. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fyrer løs mot Tone-nominasjon

- Det er latterlig, mener Trine Grung.

Publisert
SEHER.NO: Onsdag kveld deler motemagasinet Vixen ut Blog Awards for første gang. Der kjemper bloggere i ti kategorier som «Årets kjendisblogger»  og «Årets moteblogg». Nominasjonene er basert på publikumsstemmer og vurderinger fra Blog Awards-juryen, og blant de nominerte er bloggere som Camilla Pihl, jentene fra Oslo Girls, samt kjendisbloggere som Aylar Lie og Tone Damli Aaberge.

Ifølge Dagbladet er derimot landets tre mest kjente bloggere utelatt. Caroline Berg Eriksen, kjent som «Fotballfrue», troner øverst på blogglisten med over 55.000 daglig besøkende. Julia Nyland Ørsahl og Emilie «Voe» Nereng er også blant dem.

Det får en annen kjent blogger, Trine Grung, til å reagere kraftig.

- Jeg vil stille spørsmål ved hvilken kompetanse de som har nominert kandidatene, besitter. Jeg synes de har bommet veldig. Vixen er mest opptatt av å promotere seg selv. Det er ingen kvalitets- eller voksenbloggere på nominasjonslisten. Det er latterlig. Hele nominasjonen virker slurvete, sier hun til Dagbladet.

Grung forstår heller ikke hvorfor Tone Damli Aaberge finnes på listen.

- Tone Damli har ikke oppdatert bloggen sin på et halvt år. Hun har nærmest sluttet å blogge. Hva i all verden gjør hun på den listen? Jeg synes det hele blir rart, mener hun.

Redaktør i Vixen, Marianne Jemtegård, slår tilbake mot kritikken fra Trine Grung.

- Juryen har vurdert hver enkelt nominasjon. Selv om ikke Tone har vært så aktiv den siste tiden, har hun pleid å invitere leserne inn i sitt univers. Kåringen er basert på aktiviteter i 2010, og spesielt i sommer var hun veldig aktiv. Da fikk hun også flest nominasjoner, sier Jemtegård til Dagbladet.

Tone Damli Aaberge svarte ikke på Dagbladets henvendelser i går.

- Tone gjør ikke noe presse for øyeblikket, sier manager David Eriksen til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, nå blogger Tone igjen!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer