Fyrer løs mot «Jakten»-konkurrentene

- Man skulle tro man ikke hadde med voksne folk å gjøre, mener den utslåtte TV-frierne.

KRITISK: - Det er på barnehagestadiet, men jeg flirte av hele greia. Det sa jeg til Jostein også, jeg sa at jeg lurte på om noen av dem var underernært, sier Inger Helene Svendsen til Seher.no. Foto: TV 2
KRITISK: - Det er på barnehagestadiet, men jeg flirte av hele greia. Det sa jeg til Jostein også, jeg sa at jeg lurte på om noen av dem var underernært, sier Inger Helene Svendsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Mandag var det klart for en ny episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», der fem friere skulle bli til fire hos to av bøndene, Jostein Sundby (50) og Christian Fredrik Sandberg (26). Til slutt skulle det vise seg at Christian Fredrik valgte å sende hjem Trine Karlsen, mens Josteins sendte hjem Inger Helene Svendsen.

Til Seher.no forteller Svendsen at hun ikke lot seg påvirke av hjemsendelsen i veldig stor grad.

- Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det. Jeg hadde lyst til å gå, og var vel egentlig litt lettet da jeg gikk ut. Jeg passet ikke inn i «Jakten», dette var liksom ikke meg - selv om mye av det var positivt, gøy og artig, sier TV-frieren til Seher.no.

Men selv om mye altså var morsomt for «Jakten»-deltageren, var det også mye som ikke var like artig.

- Etter hvert skjønte jeg litt av hvert. Jeg skjønte at dette ikke var noe jeg ville være med på. Folk var hyggelige og greie, men jeg forsto at jeg kom til å gå ut.

- Hvordan skjønte du det?

- Det var ikke sånn at Jostein sa noe til meg, det var det ikke. Men det har seg jo sånn at jeg bor i Hammerfest. Det er snakk om lange avstander, mens mye annet også er inne i bildet, sier Svendsen hemmelighetsfullt.

- Hva «annet» tenker du på da?

- Jeg syntes det var vanskelig å komme innpå ham. I tillegg er er ikke jeg den typen som springer etter mannfolk, det er heller omvendt. Jeg la ikke så mye følelser i dette, og tenker at når ting skjer, så skjer det. Jeg bretter meg ikke ut foran TV-kameraene, da skal det i hvert fall føles hundre prosent rett, forteller «Jakten»-frieren, som ikke likte settingen rundt TV 2-programmet.

- Jeg følte at det var mye skuespill inne i bildet, og jeg legger ikke ut i det vide og brede. Det var et barnehageopplegg. Det gjelder egentlig hele opplevelsen, man skulle ikke tro at man hadde med voksne folk å gjøre. Noen ble helt revet med og mister alt vett.

- Hva mener du med det?

- Når for eksempel enkelte av de andre frierne går for å se hvor Jostein går når han tar med seg en av de andre. Slike ting. Det er på barnehagestadiet, men jeg flirte av hele greia. Det sa jeg til Jostein også, jeg sa at jeg lurte på om noen av dem var underernært, sier Inger Helene Svendsen til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - At jeg er med i Jakten, er Guds plan