Pernilla Wahlgren:

Fyrer løs mot datteren

Pernilla Wahlgren synes ikke noe om at datteren, Bianca Ingrosso, fikser på utseendet.

REAGERER: Pernilla Wahlgren har tidligere gitt uttrykk for at hun ikke er imponert over at Bianca Ingrosso fikser på utseendet. Nå sier hun tydelig fra til datteren. Foto: Fabian Wester/Dplay
REAGERER: Pernilla Wahlgren har tidligere gitt uttrykk for at hun ikke er imponert over at Bianca Ingrosso fikser på utseendet. Nå sier hun tydelig fra til datteren. Foto: Fabian Wester/Dplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at den svenske influenseren Bianca Ingrosso (25) har pyntet på utseendet sitt ved flere anledninger. Dette har hun så langt vært svært åpen med følgerne sine om, noe som ikke alltid har blitt tatt like godt imot.

Bianca har sett seg nødt til å forsvare avgjørelsene sine om både det ene og det andre, men nå er det moren, Pernilla Wahlgren (52), som fyrer løs mot datteren.

- Slutt

Sistnevnte er nemlig ikke særlig fornøyd med at 25-åringen endrer på utseendet sitt, og prøver å få henne til å slutte.

I en ny episode av familiens realityprogram, «Wahlgrens Värld», mener Pernilla at datteren må slutte å ta blant annet fillers i leppene, ifølge Expressen.

25-åringen, som er blant Sveriges største influensere, påpeker at fillers forsvinner i løpet av et halvt år, en forklaring moren ikke kjøper.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Ja, og når det har gått ut kan du slutte med det, sier Pernilla.

I stedet for å ta til seg morens råd, mener Bianca at også Pernilla burde fikse på utseendet.

- Nei, du kunne også lagt inn litt, man ser jo knapt overleppen din, sier 25-åringen i episoden.

- Motbydelige mennesker

Som nevnt er ikke Pernilla den eneste som mener Bianca har begynt å gå litt vel langt når det kommer til utseendet sitt, og fansen har nylig påpekt at hun ikke ligner på seg selv lenger.

«Så rar hun ser ut … hva har hendt med fjeset?», spurte en fan i slutten av september, da Bianca delte et bilde av seg selv.

«Du ser helt hoven ut i ansiktet», skrev en annen, før en tredje skrev:

«Men herregud, så ulik du er deg selv på dette bildet! Trodde først at det var noen som forsøkte å ligne på deg».

Entreprenøren fikk likevel støtte fra enkelte, som mente at hun kanskje bare hadde brukt sminkekosten litt for mye.

«For noen motbydelige mennesker som finnes i kommentarfeltet», kommenterte en følger.

«Alvorlig talt, mennesker. Slutt å tro at dere har retten til å kommentere andre menneskers utseende. Hun er en fantastisk ung kvinne og fortjener ikke denne oppførselen! (Skam dere!)», het det i en kommentar fra en annen støttende stemme.

- Så jævlig frustrert

At hun gang på gang får kritikk for inngrepene, er noe Bianca tidligere har gitt uttrykk for at hun ikke forstår.

- Jeg blir så jævlig frustrert på dette her, folk som klager på inngrepene jeg har gjort, sa hun i en video på Youtube ifølge Expressen, og fortsatte:

- Jeg hadde forstått det hundre prosent om jeg så unaturlig ut, men gjør jeg det? Har jeg gjort leppene mine overdrevent store? Nei. Vi kan jeg gjerne ta en titt på et bilde av hvordan jeg så ut før, leppene mine eksisterte ikke. Jeg hadde en leppe, men den gikk helt feil vei.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

LES OGSÅ: - Var nesten ikke til å holde ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer