Fylte yachten med supermodeller

Stjernedesigner Roberto Cavalli lastet opp båten med Cannes vakreste kvinner. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av mai strømmer de rike og berømte til jetzet-byen Cannes og den franske filmfestivalen.  I ti dager feirer filmeliten seg selv og poserer i finstasen før filmpremierer. Og om kvelden er det duket for fest. 

Designeren Roberto Cavalli (72) er kjent for sine ekstravagante fester ombord på sin enorme yacht. Designeren fyller båten med berømte mennesker fra hele verden.

Onsdag kveld inviterte han til kjempefest da båten lå til kai i Cannes. Marinaen ble raskt fylt med superstjerner som Paris Hilton, Uma Thurman, Kylie Minouge i tillegg til en rekke andre modeller og skuespillere. Til og med prinsesse Charlene av Monaco var med på det esklusive partyet.  

Cavalli fylte også opp båten med noen av verdens vakreste kvinner. Supermodellene Claudia Galanti, Fiametta Cicogna og Eugenia Silva var klare for å feste til sjøs. Det var også Irina Shayk som troppet opp i en svært dristig sort kjole. Undertøysmodellen Alessandra Ambrosio så også ut til å kose seg der hun danset på dekk. 

Skuespiller Sharon Stone flyttet inn på designerens yacht denne uken, og skred ut på bryggen i de mest fantastiske kreasjoner før filmpremierer.  
LES OGSÅ: Bar diamanter til 170 millioner kroner  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer