Fylte opp varebil med damer

Fotballstjernern Mario Balotelli måtte ringe etter hjelp, da hans egen sportsbil ble for liten.

BLE FOR LITEN: Mario Balotellis Bentley (bildet) ble for liten for alle damene som ville være med ham på nachspiel. Derfor ringte han etter en sjåfør og varebil, ifølge The Sun. Foto: All Over Press
BLE FOR LITEN: Mario Balotellis Bentley (bildet) ble for liten for alle damene som ville være med ham på nachspiel. Derfor ringte han etter en sjåfør og varebil, ifølge The Sun. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den italienske fotballspilleren Mario Balotelli (22) har blitt like kjent for sitt ville privatliv som sine prestasjoner for landslaget og sin klubb Manchester City.

Natt til onsdag vakte 22-åringen igjen oppsikt, da han sammen med noen venner besøkte den eksklusive nattklubben Sakura i Manchester.

Balotelli - som i april gjorde det slutt med sin gravide kjæreste - ankom nattklubben med tre kvinner, som hadde presset seg inn i hans sportsbil av merket Bentley, ifølge The Sun.


Da han forlot nattklubben rundt klokken 2.20, hadde Balotelli sjarmert enda flere kvinner, som gjerne ville bli med ham på nachspiel i hans luksusleilighet.

Gruppen var imidlertid så stor, at Balotelli måtte ringe etter en sjåfør, som hentet alle i en stor varebil.


Forhåpentligvis førte ikke nachspielet til like mye drama, som da Balotelli lå med Playboy-modellen Sophie Reade, hennes venninne og en tredje blondine i løpet av en kort periode i 2011.

- Mario Balotelli er en taper!!, raste Reade på Twitter etter at hun fant hva som hadde foregått bak hennes rygg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg falt i søvn mens vi hadde sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer