FYLLEKJØRTE: I april 2013 ble Reese Witherspoon og ektemannen Jim Toth arrestert etter promillekjøring i Atlanta.  Foto: FameFlynet
FYLLEKJØRTE: I april 2013 ble Reese Witherspoon og ektemannen Jim Toth arrestert etter promillekjøring i Atlanta. Foto: FameFlynetVis mer

- Fylleskandalen reddet ekteskapet

Reese Witherspoon og Jim Toth skjerpet seg etter den flaue arrestasjonen.

SEOGHØR.NO: I fjor ble Reese Witherspoon (38) og ektemannen Jim Toth (43) arrestert etter en fuktig kveld på byen i Atlanta. Toth kjørte i alkoholpåvirket tilstand, og da paret ble stoppet av politiet prøvde en beruset Reese å legge seg mellom og «glatte over» situasjonen. Hun spurte blant annet politimannen «vet du hvem jeg er?».

Arrestasjonen av den søte skuespilleren slo ned som en bombe for fansen og «Lovlig Blond»-stjernen la seg fort langflat. Men skandalen skal overraskende nok ha vært en positiv ting for film-paret som ifølge Radaronline fikk det «sjokket» de trengte.

- Reese og Jim har nå stabilisert privatlivet som til tider var ute av kontroll. De sier til venner at arrestasjonen ble en vekker og det beste som kunne skjedd ekteskapet, sier en kilde til Radaronline.

Unnskyldte seg

Toth ble arrestert for promillekjøring, og ble dømt til 40 dager samfunnsstraff og terapi for alkoholmisbruk, mens Reese havnet bak lås og slå for å ha forstyrret ro og orden og fikk en bot på 1200 kroner.

FAMILIEFOKUS: Reese og Jim er opptatt av å bli bedre foreldre for lille Tennessee.  Foto: Stella Pictures
FAMILIEFOKUS: Reese og Jim er opptatt av å bli bedre foreldre for lille Tennessee. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kort tid etter arrestasjonen kom Witherspoon med en pressemelding, hvor hun ba om unnskyldning for sin oppførsel.

- Av respekt for den pågående saken, kan jeg ikke kommentere om alt som blir skrevet om meg nå. Men jeg hadde en drink for mye og er veldig flau over det jeg sa. Det var en skummel situasjon og jeg var redd for ektemannen min, men det er ingen unnskyldning.

Witherspoon har datteren Ava (14) og sønnen Deacon (10) fra ekteskapet med Ryan Phillippe og sønnen Tennessee (17 mnd) med Toth.  Nå som paret har roet ned party-livet fokuserer de istedet på familien.

- Nå har de det mye bedre sammen og alle puster lettet ut for det så en stund ut som drikkingen hennes var ute av kontroll.

Se Reese bli ført bort i håndjern her:

LES OGSÅ: Saksøker firma for ansiktstyveri