«Farmen»:

Fylleskandale på «Farmen kjendis»

Flere deltakere i årets «Farmen kjendis» fikk smuglet inn store mengder alkohol til gården.

SKUFFET: TV 2 forteller at de er skuffet over det som skjedde inne på gården. Foto: Espen Solli / TV 2
SKUFFET: TV 2 forteller at de er skuffet over det som skjedde inne på gården. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis»-sesong er i gang, og allerede i andre uke kommer sjokkerende avsløringer fra innspillingen, som fant sted i fjor sommer.

Smugling av «luksusvarer» som såpe, røyk eller sukker er ikke uvanlig i realitykonkurransen. Denne gangen er det imidlertid avdekket en omfattende smuglerskandale som innebærer både alkohol og kebab.

Det er når Isak Dreyer og Heine Totland gjester «God kveld Norge», hvor altså meddeltakerne Sophie Elise Isachsen og Niklas Baarli er programledere, at kortene omsider blir lagt på bordet.

Gigantsum

Totland forteller i studio at han og Dreyer var ute og rodde, da de plutselig oppdaget et ungt kjærestepar. Kjæresteparet ble spurt om de ville tjene 15 000 kroner, og dermed var smugleraksjonen i gang.

Den første handlelisten skal ha inneholdt ikke mindre enn ti sjokoladeplater, seks kebabruller, seks liter rødvin, seks liter sprit, to kilo kaffe, to liter saft og olje.

Isachsen skal ha tatt regningen, som havnet på over 30 000 kroner. Eksakt hvor mye de smuglet for vil hun imidlertid ikke innrømme.

– Det gikk litt ved nede på badestranden der. Det var en kveld hvor vi satt og drakk vin rundt bålet, og nattevakten kom og tok vindunken, minnes Baarli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.