ENSOM: -Jeg har ingen i livet mitt, hulker en synlig beruset David Hasselhoff, mens han sliter med å spise opp en hamburger. Foto: All Over Press
ENSOM: -Jeg har ingen i livet mitt, hulker en synlig beruset David Hasselhoff, mens han sliter med å spise opp en hamburger. Foto: All Over PressVis mer

Fyllesjokk fra The Hoff

Se videoen som sjokkerer amerikanerne.

SEHER.NO: Baywatch-stjernen David Hasselhoffs bitre skilsmisse har fått ham til å kaste seg ut i Las Vegas hektiske natteliv.

Men en fersk video viser at hardkjøret i baren har satt harde spor hos 54-åringen. Med en halvspist hamburger i den ene hånda, snøvler en gråtkvalt David til kameraet at han føler seg alene.

Den tidligere badevakt-skuespilleren - som også har hatt en karriere som popstjerne- spiller for tiden transvestitt i Las Vegas-musikalen "The Producers".

- Jeg er så ensom, og har ingen i livet mitt, hulker han, mens fotografen - som skal være en venn av familien - trygler han om å slutte å drikke.

Se den sjokkerende filmen her!
(ekstern lenke)

"The Hoff" som selv kaller seg en alkoholiker, skal ifølge People.com ha bedt om opptaket, som motivasjon for å unngå flere fyllekuler i framtiden.

Men David hevder det er eks-kona Pamela Bach som har lekket skandale-filmen til pressen.

Tidligere har han blitt av beskyldt av  henne for å ha bæsjet på seg og lagt seg  i døtrene Taylor Ann og Hayley Ambers seng etter en heftig natt på byen.

Bachs advokat benekter ifølge People.com at det er hun som har lekket den nye skandalevideoen for å skaffe seg full omsorgsrett for barna.

Men eks-kona hevder imidlertid at Hasselhoff - som også anklages for å være djevelens sønn - har et stort drikkeproblem.

- Jeg tror ikke han klarer å holde sykdommen i sjakk, sier hun ifølge People til programmet Access Hollywood.