Linda Johansen fyller 50 år:

Fyller 50 med eksklusiv kjolegave og hemmelig kjærlighetstur

Kjenner jeg kjæresten min rett tror jeg det blir ganske høy standard, sier Linda Johansen.

FYLLER 50 ÅR: Linda Johansen fyller i dag 50 år, og feirer dagen på overraskelses-ferie med kjæresten. Her var hun på Elles sommerfest itidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
FYLLER 50 ÅR: Linda Johansen fyller i dag 50 år, og feirer dagen på overraskelses-ferie med kjæresten. Her var hun på Elles sommerfest itidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør. Vis mer

(Seoghør.no): I dag fyller den tidligere glamourmodellen, Lek-redaktøren og skjønnhetsdronningen Linda Johansen 50 år.

Da Se og Hør møtte Linda på ELLEs 20-års jubileum i august var Linda, som i dag er kjent for sine hudpleie-produkter, kledd fra topp til tå fra den fasjonable designeren Valentino.

STRÅLTE: Linda strålte i sitt Valentino- anntrekk på Elles sommerfest i august. Foto:John Terje Pedersen / Dagbladet
STRÅLTE: Linda strålte i sitt Valentino- anntrekk på Elles sommerfest i august. Foto:John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Jeg har Valentino-kjole, -veske -og sko og det er crazy deilig, sa hun til Se og Hør.

- Det føles så fantastisk å gå på tidenes ELLE-fest og være ikledd verdens beste designer.

Totalt kostet Lindas bursdagsgave til seg selv 44.000 kroner, men hun påpeker at hun også fikk et bidrag av sin kjæreste, Timm Wold.

- Jeg må ærlig innrømme at jeg fikk litt hjertebank over det kjøpet, men det er noe med følelsen av å kjøpe seg noe svindyrt, kjempelekkert som man ikke skal bruke i hverdagen. Og nå som jeg fyller 50 år, tenkte jeg at «dette, dette fortjener jeg».

- Det er så mye stigma rundt 50

Grunderen syntes det er fantastisk å fylle 50 med tanke på helsen og at hun føler hun får igjen for å ha tatt vare på seg selv de siste årene.

Det er likevel med noe blandede følelser hun trer inni 50-årene.

- Tallet 50 er så satt i bås. Nå som jeg har fylt 50 har jeg fått mulighet av Oppegård kommune til å kunne kjøpe meg en seniorbolig. Bare det å ha muligheten til å kjøpe meg det kjenner jeg gjør veldig vondt, forklarer hun og ler.

Holder seg godt

Det er ikke til å legge skjul på at forretningskvinnen holder seg svært godt, og til det har Linda en forklaring.

DELTAKER I SKAL VI DANSE: Linda var i 2013 å se i det populære danseprogrammet Skal vi danse.
DELTAKER I SKAL VI DANSE: Linda var i 2013 å se i det populære danseprogrammet Skal vi danse. Vis mer

- Jeg gjør alt jeg kan. Det handler om livsstil, og det handler om hvordan man steller huden sin og sånne type ting. Og så er det noen «tips og triks» som man kan gjøre som voksen dame.

Bursdagsbarnet legger nemlig ikke skjul på at at hun gjennom årene også har brukt andre metoder for å holde sitt ytre ved like.

- Jeg har aldri lagt skjul på at jeg bruker Botox. Litt for å løfte brynene og bli litt mindre sinna og litt blidere, fortalte hun til Se og Hør under ELLEs sommerfest.

- Jeg syntes godt at voksne jenter kan få lov til å bruke små «verktøy» som Botox uten å bli kritisert for det.

Men å skylde alt på Botoxen vil ikke Linda høre snakk om.

- Det er jo ikke det utsalgsgivende, det funker ikke sånn. Det handler om hudkvalitet, spenst i huden, muskemlasse og så videre.

Holder foredrag

Linda kaller unge jenter for det hun mener de ser ut som - «små sukkertøy». Hun mener undommen tidligere bør tenke over at de også blir blir eldre.

- Når 40-50 års alderen kommer vil du fortsatt føle deg veldig ung på innsiden, og da er det så kjipt å innse at du ikke har forsøkt å sinke utviklingen noe på utsiden ved å sette på en brems. Men det er aldri for sent å begynne, og det tror jeg at jeg er et levende bevis på.

Linda, som også holder foredrag om hudpleie, makeup og velvære, sier at hun tidlig i 30-årene tok det hun selv kaller for et livsstilsvalg. Hun begynte å trene, fikk fokus på kosthold og søvn, og sluttet nærmest å drikke alkohol.

- Med denne kombinasjonen så håper jeg at når jeg nå fyller 50 år kan slappe av å si «You did a good job»!

Lanserer ny hudpleieserie i anledning 50-års dagen

Modellkarrieren og tiden i USA er stort sett et glemt kapittel for den tidligere modellen.

Etter en tung grundertilværelse med å bygge opp sitt eget varemerke er det nettopp denne suksessen hun opplever som høydepunktet i karrieren.

- Disse tingene betyr mye mer for meg enn de overfladiske tingene som var den gangen. Det gamle har jeg liksom ingen forhold til lenger. Det er skjønnhet, kosthold og hudpleie jeg holder på med.

Saken fortsetter nedenfor.

PREMIERE: Linda og kjæresten Timm kom sammen på premieren til den nye «Borg»-filmen på Gimle kino nylig. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PREMIERE: Linda og kjæresten Timm kom sammen på premieren til den nye «Borg»-filmen på Gimle kino nylig. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Ble overraket av kjæresten

Linda trodde bare hun skulle ut å spise en bedre middag med kjæresten Timm i anledning den store dagen, men han hadde helt andre planer.

På vei til ukjent sted.. lander i Nice, alt jeg vet.. Bursdagsurprise fra kjæresten.. pakke på 1.5 time 😱#50årsfeiring🎉🎉

A post shared by Linda Johansen 🇳🇴 (@lindajohansen) on

Da Se og Hør snakket med Linda var hun nemlig på vei til Gardermoen, men med ukjent destinasjon.

Hun fikk nemlig en konvolutt på døren med et brev om at de to skulle feire dagen på et varmt sted, og at hun hadde 1,5 time på å pakke for de begge.

- Som jente blir man ganske stresset i en sånn situasjon. «Ånei, jeg har pakket bort sommertøyet», «Hvor er barberhøvelen » og «gudsjelov at jeg vasket håret i dag», flirer hun.

- Jeg har aldri hatt en kjæreste eller noen som har gjort sånne ting for meg før, så det ble en del frydefulle hvin og hysteriske skrik altså. Kjenner jeg kjæresten min rett tror jeg det blir ganske høy standard. Han er veldig glad i god mat, god vin og fine hoteller, så jeg tror dette blir en veldig fin helg.

LES OGSÅ: Dukket opp på fest med ekskjæresten