Gunhild Stordalen:

Fyller 40 år - se Gunhilds store forvandling

Gunhild Stordalen var først kjent som milliardærfrue. Så skjedde det noe.

STORE ENDRINGER: Gunhild Stordalen (40) har gjennomgått flere forandringer i klesveien gjennom årene. Her fra 2009, 2012 og i fjor. Foto: NTB Scanpix
STORE ENDRINGER: Gunhild Stordalen (40) har gjennomgått flere forandringer i klesveien gjennom årene. Her fra 2009, 2012 og i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gunhild Stordalen (40) var i slutten av 20-årene da hun dukket opp i offentligheten for første gang. Blondinen fra Muggerud utenfor Kongsberg hadde funnet kjærligheten med den profilerte hotellmagnaten Petter Stordalen (56), og var straks på alles lepper.

Godt over et tiår senere er Gunhild fortsatt like profilert, riktignok for langt mer enn å være milliardærfrue med legebakgrunn.

I anledning hennes 40-årsdag tirsdag, har Se og Hør tatt et tilbakeblikk på Gunhilds første år i rampelyset, og reisen hun har hatt frem til i dag.

De første møtene

Gunhild Melhus traff Petter Stordalen på en fest på midten av 2000-tallet. På dette tidspunktet var doktogradstudenten, som tok utdannelsen ved Universitetet i Oslo, i et annet forhold - og Petter måtte kjempe lenge for å vinne Gunhilds hjerte.

- Jeg ba henne ringe meg når det ble slutt med hennes daværende kjæreste, fortalte han i et intervju med Laagendalsposten i 2008, ifølge TV 2.

Det skulle gå to år før Gunhild omsider tok kontakt. Dette foregikk via tekstmelding, der det ble inngått et veddemål.

- Hun skrev at jeg skulle få en date hvis jeg slo henne på den såkalte «Bygdøymila». Gunhild er supersprek, så jeg var litt usikker, men tok utfordringen fordi premien var en date med den dama, fortalte Stordalen til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer