Fyllekollaps for Walsh

Selv for partyjentene i Girls Aloud, kan det bli for mye festing...

FÅ MEG HJEM: Justin Scott hadde sin fulle hyre med å få Kimberley hjem etter en fuktig natt på byen. Foto: faksimilie Sun
FÅ MEG HJEM: Justin Scott hadde sin fulle hyre med å få Kimberley hjem etter en fuktig natt på byen. Foto: faksimilie Sun Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rumpa bar!


SEHER.NO: De fem jentene Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts og Kimberley Walsh har siden de vant realityserien "Popstars" i 2002, blitt et av Storbritannias mest populære jenteband både på og utenfor scenen.


Og "jobb hardt, fest hardt" ser i hvertfall ut til å være favorittmottoet til Walsh. Søndag morgen måtte hun bæres ut av den eksklusive nattklubben Embassy i London etter en fuktig natt på byen.


Kimberlys kjæreste - Justin Scott - hadde sin fulle hyre med å få stablet henne i en taxi, uten at hun mistet kjolen eller kontroll over magesekken.


Girls Aloud-jentenes ville festing har etter hvert blitt så hard, at avisa The Sun nå har hele tre av de fem medlemmene på sin "versting"-liste!


De to andre på lista er pop-kollegene Amy Winehouse og Noel Gallagher.


Men med dagens tempo tar det neppe lang tid før også Nadine Coyle og Cheryl Cole karrer seg inn på den fuktige lista...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer