Fyllekjørte uten lappen

Etter en sen og fuktig natt i Hemsedal satte Aylar Lie seg bak rattet i en lånt bil. Men politiet satte en stopper for den livsfarlige bilturen.

Publisert
Sist oppdatert

Fyll og fart på fjellet!


Glamourmodellen Aylar Lie (22) skulle feire påsken sammen med gode venner på høyfjellet i Hemsedal. Men det som skulle være en hyggelig avkobling fra jetsettlivet i hovedstaden, endte i stedet med fyll, arrestasjon og et mulig fengselsopphold!

Fyllekjørte
Klokken 05.47 natt til påskeaften ble den tidligere pornoskuespillerinnen pågrepet av politiet - synlig beruset bak rattet i en sølvgrå Audi A4. Arrestasjonen skjedde ved Grønlia noen kilometer fra Hemsedal sentrum.


Flere gjester ved utestedet Hemsen Nightclub kan fortelle Se og Hør at de så en tydelig beruset Aylar Lie forlate lokalene da baren stengte klokken 02.30 om natten. Dersom blodprøven avslører at hun hadde mer enn 0,5 i promille, risikerer 22-åringen å bli straffet med fengsel og en bot som svir.


Aylar Lie bekrefter overfor Se og Hør at hun i påsken ble pågrepet og siktet for kjøring i beruset tilstand. Utover dette ønsker hun ikke å kommentere den famøse bilturen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer