Fyllekjørte for andre gang på åtte måneder

Fotballstjernen Paul «Gazza» Gascoigne i trøbbel igjen.

HARDT LIV: Paul Gascoigne har blitt beryktet for sitt høye alkoholkonsum. Her er han på vei ut av en nattklubb i London i 2007. Foto: STELLA PICTURES
HARDT LIV: Paul Gascoigne har blitt beryktet for sitt høye alkoholkonsum. Her er han på vei ut av en nattklubb i London i 2007. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere fotballstjernen Paul «Gazza» Gascoigne har flere ganger prøvd å få bukt med de store alkholproblemene som har fulgt ham som et mareritt store deler av hans voksne liv.

Til tross for flere opphold på avvenningsklinikker de siste årenene, ser det nå imidlertid ut til at 43-åringen igjen har falt tilbake til gamle synder, etter at han fredag ble stoppet i en promillekontroll i hjembyen Newcastle.

Politiet skal ifølge The Sun ha stanset Gascoigne etter at flere øyenvitner hadde meldt fra om sjanglete kjøring.

Den tidligere Tottenham-spilleren kan neppe vente mild behandling fra retten når han skal få vite straffen sin 20. oktober.


Dette er nemlig andre gangen Gascoigne blir siktet for fyllekjøring på åtte måneder.

I februar ble både han og en fiskekamerat siktet for fyllekjøring, etter en lang natt på byen i Yorkshire, som også førte til at de ble kastet ut fra hytten de bodde på.

Gascoigne har foreløpig ikke kommentert den siste arrestasjonen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg så henne kjøre på en barnevogn