HOLD PÅ HATTEN: Nick Nolte er kjent for sin hang til alkohol. Å bli arrestert for fyllekjøring har nok ikke hjulpet på noe. Foto: All Over Press
HOLD PÅ HATTEN: Nick Nolte er kjent for sin hang til alkohol. Å bli arrestert for fyllekjøring har nok ikke hjulpet på noe. Foto: All Over PressVis mer

Fyll rulle nær rullebanen

Nick Nolte har ikke lagt i fra seg forkjærligheten for alkohol.

SEHER.NO: Svært beruset og dryppende i svette entret skuespiller Nick Nolte (66) Kauai Airport på Hawaii mandag.

Han hadde planer om å komme seg hjem til Malibu, men det skulle ikke ta mange minuttene før den Oscar-nominerte skuespilleren gikk i bakken.


Og på gulvet ble han værende i hele to timer!

At flere ble stående og ta bilder av superstjernen, gjorde ikke den tørste hovedpersonen noe som helst, skriver kjendisnettsiden TMZ.com.

De har fått tilgang til bildene, som viser en uflidd og sliten Nolte liggende på gulvet i terminalbygningen.

Ifølge kilder var skuespilleren ekstremt vennlig - tilstanden til tross - og han tok seg god tid til å prate med fans mens han ventet på det forsinkede flyet sitt.

Men helt i vater var han angivelig ikke:

- Vi måtte hjelpe ham med å putte en dollar i sjokoladeautomaten, hevder en en ikke navngitt kilde.

Se de sjokkerende bildene hos TMZ.

Tidligere har "The Thin Red Line"-stjernen innrømmet at mange tror han er gal. For etter at han ble arrestert for fyllekjøring i Malibu i 2002, slapp politiet et særdeles uflatterende bilde av mannen.


Men mer uflatterende enn flyplass-bildene? Neppe.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.