- Fy flate, for en kul dame!

Artist Lise Karlsnes innrømmer at hun hadde fordommer mot sportsfolk som Gro Hammerseng før «Stjernene på slottet»-innspillingen.

MØTE I TOSCANA: I «Stjernene på slottet» skal vi bli bedre kjent med håndballspiller Gro Hammerseng, skuespiller Toralv Maurstad, skuespiller Dennis Storhøi, artist Lise Karlsnes og korrespondent Fredrik Græsvik. Foto: TV 2
MØTE I TOSCANA: I «Stjernene på slottet» skal vi bli bedre kjent med håndballspiller Gro Hammerseng, skuespiller Toralv Maurstad, skuespiller Dennis Storhøi, artist Lise Karlsnes og korrespondent Fredrik Græsvik. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag kveld hadde «Stjernene på slottet» premiere på TV 2, og i programmet skal vi bli bedre kjent med håndballspiller Gro Hammerseng, skuespiller Toralv Maurstad, skuespiller Dennis Storhøi, artist Lise Karlsnes og korrespondent Fredrik Græsvik.

De fem kjendisene har nemlig tilbrakt tid sammen på et slott i Toscana i Italia.

Samtidig som første episode ble sendt på kanalen, arrangerte det italienske motehuset Gucci celeber fest i anledning åpningen av deres første butikk i Norge.

Og blant kjendisgjestene var Lise Karlsnes (33).

- Lærte du noe om deg selv under innspillingen av TV-serien, som du ikke var klar over fra før?

- Jeg lærte masse! Det var så utrolig gøy! Men hva jeg lærte om meg selv får dere se på TV, fortalte den blide artisten til Seoghør.no på Gucci-eventet.

- Hvordan var din reaksjon på Gro Hammersengs sterke historie?

- Fy flate for en sinnsykt kul dame hun er! Har jeg hatt litt fordommer mot sportsfolk? Ja, litt. Men hun overrasket meg som person! Hun er utrolig inspirerende, og jeg har blitt skikkelig glad i a!

Lise fortalte videre at de som forventer at «Stjernene på slottet» er grine-TV må tro om igjen:

- Det er mange sterke historier, men det ble ikke så mye tårer. Masse latter derimot! Vi bestemte oss alle for å gå «all in», og har utviklet nære forhold oss i mellom som vi vil ha hele livet.

Bruk Seoghør.nos store TV-guide for å holde deg oppdatert på yndlingsprogrammene dine her!

LES OGSÅ: Alexandra Joner kom i badedrakt på Gucci-åpning
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer