Furuholmen sier nei til TV 2

Ville ikke bryte løftet til sine «The Voice»-deltagere.

TAKKET NEI TIL TV 2: Magne Furuholmen sier til Dagbladet at han sa nei til en ny sesong som «The Voice»-mentor, fordi han føler han ennå ikke har holdt løftet sitt til årets deltagere. Foto: TV 2
TAKKET NEI TIL TV 2: Magne Furuholmen sier til Dagbladet at han sa nei til en ny sesong som «The Voice»-mentor, fordi han føler han ennå ikke har holdt løftet sitt til årets deltagere. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det tidligere A-ha medlemmet Magne Furuholmen gjorde tidligere i år suksess som dommer og mentor i TV 2s talentprogram «The Voice».

Men ifølge Dagbladet har 49-åringen takket nei til å bli med i en ny sesong av programmet, fordi han  vil hjelpe deltagerne han valgte ut videre i musikk-karrieren.

- Jeg svarte at min forpliktelse var til de talentene som jeg har tro på, og at jeg vil forsøke å holde det jeg har lovet underveis: Nemlig etter beste evne å hjelpe dem til en musikk-karriere.

- Derfor var det uaktuelt for meg å gjøre en ny sesong før jeg har gitt det et skikkelig forsøk. Jeg vil ikke sitte og love nye håpefulle noe uten å ha innfridd noe som helst for de forrige, skriver Furuholmen til avisen i en SMS.

Også Sondre Lerche har signalisert at han ikke ønsket å være dommer i en ny sesong med «The Voice».

De to andre dommerne, Yosef Wolde-Mariam og Hanne Sørvaag, har ikke utelukket nye sesonger ifølge Dagbladet.

TV 2 varslet tidligere denne uken at de istedenfor «The Voice» blåser liv i en ny runde av «Idol» til våren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå blir det mer «Idol»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer