Furting i fjæra?

Ari Behn og kompis Harald Zwart lanserte "Føling i fjæra". Nå blir det vanskelig med ny festival...

KOMPISER I FJÆRA: Ari Behn og Harald Zwart. Foto: Se og Hør
KOMPISER I FJÆRA: Ari Behn og Harald Zwart. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ikke velkommen!

SEHER.NO: Idyllen slår sprekker! Det blir ingen Føling i Fjæra på Hankø neste sommer.

Styret i Comwell Hankø Hotel & Spa har vendt tommelen ned til kontraktsforslaget fra festivalledelsen, og dermed må Hollywood-regissør Harald Zwart finne en ny lekegrind til sitt hjertebarn.

Uenigheter mellom blant andre Zwart og hotellets representanter skal være årsaken til den oppståtte konflikten på idylliske Hankø. I tillegg står Forsberg, som eier hotellet på øya, i spissen for et omstridt hytteprosjekt i Husebukta på Fredrikstad-perlen. Et prosjekt som Harald Zwart, Ari Behn og prinsesse Märtha Louise har protestert kraftig mot.

ARI HENGER UT EKSEN: Se her!

Administrerende direktør ved Comwell Hankø Hotel & Spa, Espen Normann, er sparsom med kommentarer, men bekrefter at hotellet har takket nei til tilbudet fra Zwart & Co.

- Hotellets styre har etter en helhetsvurdering kommet frem til at selskapet ikke kan imøtekomme de krav som festivalledelsen stiller i det forelagte kontraktsforslaget, sier han til seher.no.

Styreleder i Føling i Fjæra Trond Pettersen mener det fortsatt kan blir festival likevel:

- Vi kan innkvartere gjester og artister i Fredrikstad. Transportutfordringen blir noe større, men det går, uttaler han til lokalavisen Fredriksstad Blad.

TEST SPILLET - FINN ARI!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer