Ariana Grande:

- Funnet kjærligheten to uker etter bruddet

Ariana Grande skal ha latt seg begeistre av ung komiker.

LYKKELIG: Det er under to uker siden det ble kjent at Ariana Grande og Mac Miller hadde gått fra hverandre. Nå skal stjernen ha funnet kjærligheten på nytt. Her er hun fotografert på MET-gallaen tidligere i vår. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Det er under to uker siden det ble kjent at Ariana Grande og Mac Miller hadde gått fra hverandre. Nå skal stjernen ha funnet kjærligheten på nytt. Her er hun fotografert på MET-gallaen tidligere i vår. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i mai ble det kjent at stjerneparet bestående av Ariana Grande (24) og Mac Miller (26) hadde opphørt å eksistere. De ble sammen sensommeren 2016, men det skulle altså ikke vare for duoen.

Både People og TMZ siterte kilder på at kjærligheten nå hadde tatt slutt, angivelig på grunn av travle dager og lite tid til hverandre. Og travle dager har de begge to, for de turnerer verden over med sin populære musikk.

Likevel er det ikke helt sant at «No Tears Left To Cry»-sangeren ikke har tid til kjærligheten. Ifølge flere kilder skal hun nå ha funnet tonen med en ny mann, bare 12 dager etter at bruddet med Miller ble kjent.

- I startfasen

Det er E! News som omtaler saken. Popprinsessen skal nemlig nå være interessert i komiker Pete Davidson (24), som er kjent fra det populære, amerikanske humorprogrammet «Saturday Night Live».

NY FLØRT?: Kilder skal ha det til at Ariana Grande har en greie med komiker Pete Davidson. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT?: Kilder skal ha det til at Ariana Grande har en greie med komiker Pete Davidson. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han er også kjent fra en rekke andre humorproduksjoner, og har vært aktiv i bransjen siden starten av 2010-tallet. 24-åringen er fra New York.

- Romansen har akkurat startet, og den er uformell, sier en kilde til underholdningsmagasinet.

Komikeren har også nylig kommet ut av et forhold. Forrige uke ble det kjent at han og Cazzie David hadde gått fra hverandre, etter to år som par. Selv om det virker som det kan være en overlapp her, forsikrer en kilde om at det ikke var tilfellet.

Grande og Miller skal ha gått hver til sitt lenge før det offisielt ble kjent.

- Ariana holdt på Mac såpass lenge, og det var ikke et godt forhold for henne. Hun er på et fint sted nå og er veldig lykkelig, hevdes det overfor magasinet.

Ariana og komikeren skal ha kjent hverandre helt siden 2016, da hun var vert for en av «Saturday Night Live»-episodene. Det er ikke kjent hvordan de to har gjenopptatt kontakten nå.

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

Bekreftet forholdet

Ariana og eksen ble sist fotografert sammen i mars under Madonnas private Oscar-etterfest. Da ankom de festen hånd i hånd, ifølge People.

Det tidligere paret har kjent hverandre i mange år, og i 2013 spilte de inn musikkvideoen til Ariana Grande-låten «The Way» sammen.

EKSER: Mac Miller og Ariana Grande gikk fra hverandre tidligere i år, etter å ha vært et par siden 2016. Foto: NTB scanpix
EKSER: Mac Miller og Ariana Grande gikk fra hverandre tidligere i år, etter å ha vært et par siden 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var under MTV Video Music Awards i september 2016 at Grande bekreftet at hun og Mac var et par. Det skjedde da MTVs rød løper-vert Charlamagne Tha God (36) spurte henne hvor rapperen var, etter hun dukket opp alene på den røde løperen.

- Han er støttende. Det er helt greit å være alene selv om man har en «boo» (kjæreste, jour.anm.), svarte hun, ifølge Daily Mail.

De ble imidlertid avbildet sammen i salen, der de satt tett inntil hverandre under hele utdelingen.

Flere kjendis-ekser

Mac Miller er imidlertid ikke den eneste rapperen Ariana har vært sammen med. I oktober 2014 bekreftet hun at hun var i et forhold med artist Big Sean (30).

Kun åtte måneder etter gikk det profilerte paret hver til sitt, noe deres talspersoner avslørte via en pressemelding.

- Vi ber om at media respekterer deres ønske om privatliv rundt den personlige hendelsen. De har begge to dyp omsorg for hverandre og beholder vennskapet, sier deres talspersoner i en pressemelding til UsWeekly.com.

Grande har solgt millioner av album verden over, og er blant verdens mest strømmede artister. Hun slo gjennom som barnestjerne på Nickelodeon, og har siden erobret verden med sin lystige popmusikk.

LES OGSÅ: Sjokkert over egen rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer