Funnet i live

Men vennene til Supermann-produsenten vet ennå ikke hva som har skjedd.

SUPERMANN: Ilya Salkind er mest kjent for sin produsentinnsats på de første Supermann-filmene. Her er skuespiller Christopher Reeve i aksjon i den aller første filmen, fra 1978.  Foto: Stella Pictures
SUPERMANN: Ilya Salkind er mest kjent for sin produsentinnsats på de første Supermann-filmene. Her er skuespiller Christopher Reeve i aksjon i den aller første filmen, fra 1978. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Ilya Salkind (63), mest kjent for sitt arbeid med de første Supermann-filmene på 1970-og 1980-tallet, er ikke lenger savnet.

Filmprodusenten ble funnet i live på et sykehus i Mexico fredag morgen, melder TMZ.
 
- Det er usikkert hvor lenge han har vært på sykehuset og hvorfor han ikke har klart å kontakte noen, sier en venn av Salkind.

Ilya Salkind skal for øyeblikket være bedøvet, og vennene hans venter på å få snakket med legen hans. Det vil forhåpentligvis kaste mer lys over saken, skriver TMZ.

Salkind forsvant sporløst i Mexico denne uken, etter sist å ha gitt lyd fra seg søndag forrige uke. 63-åringen hadde reist til hjemlandet for å inspisere oppussingen av en eiendom han hadde arvet av moren sin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Den rådyre kjolen revnet!