Tanya Fear:

Funnet etter å ha blitt meldt savnet

Den britiske skuespilleren har vært savnet i snart ei uke.

FUNNET: Tanya Fear (t.v.) ble mandag funnet i god behold etter å ha vært savnet i over fire døgn. Foto: Nick Harvey/Shutterstock/NTB
FUNNET: Tanya Fear (t.v.) ble mandag funnet i god behold etter å ha vært savnet i over fire døgn. Foto: Nick Harvey/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag forrige uke ble den britiske skuespilleren Tanya Fear (31) meldt savnet i Los Angeles. Det ble blant annet bekreftet av politietaten i Los Angeles, ifølge BBC.

I løpet av helga opprettet familien til Fear en Twitter-bruker ved navn @FindTanyaFear, i tillegg til en emneknagg med samme navn. Der etterlyste de Fear, og kom med beskrivelser av hvor hun sist ble observert og klær, i håp om at folk kunne hjelpe.

En rekke utenlandske medier skrev om forsvinningen.

Mandag kveld kommer imidlertid Los Angeles-politiet med en gladnyhet. Skuespilleren er funnet i god behold og familien er varslet, skriver CBSN.

FUNNET DØD: Naya Rivera ble bare 33 år gammel. Video: AP Vis mer

Forsvant

Det er hittil ukjent hvorfor skuespilleren har vært forsvunnet for venner og familie i nesten ei uke. Familien skrev mandag på Twitter at de gjennom utenriksdepartementet i Storbritannia tok kontakt med politiet i Los Angeles, som videre dro til Fears hjem for å sjekke om alt sto bra til.

Fear skal ikke ha vært hjemme da politiet ankom.

I pressemeldingen fra familien kommer det fram at Fear har bodd i Los Angeles av og på i seks år, for å satse på en karriere innen blant annet skuespill og komedie.

Familien skal være bosatt i Storbritannia.

Skuespiller og komiker

Fear ble som sagt meldt savnet torsdag forrige uke, da familie og venner fremdeles ikke kom i kontakt med henne. Hun var savnet i fire døgn, før hun mandag ble meldt funnet.

31-åringen har vært å se i en rekke roller på TV, deriblant dukket hun opp i en episode av «Doctor Who» i 2018. Fem år tidligere, i 2013, spilte hun i «Kick-Ass 2», i tillegg til flere andre små roller opp gjennom årene, ifølge IMDB.

I løpet av den siste tida skal hun også ha drevet med stand-up-komedie, og i slutten av august sto hun på scenen til Ha Ha Comedy Club, en populær standup-scene i Hollywood.

LES OGSÅ: Lagde grav til hunden. Døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer