Funnet drept: - En gruppe sadistiske kjeltringer

Ble funnet med 94 skader på kroppen.

DREPT: Mehmet Koray Alpergin ble funnet drept i oktober i fjor. Foto: Politiet
DREPT: Mehmet Koray Alpergin ble funnet drept i oktober i fjor. Foto: Politiet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i oktober i fjor at den britisk-tyrkiske DJ-en Mehmet Koray Alpergin (43) ble funnet drept i en skog i Essex i Storbritannia.

Alpergin og kjæresten Gozde Dalbudak hadde blitt bortført av seks menn på vei hjem fra en italiensk restaurant 13. oktober 2022, ifølge The Telegraph.

Paret ble fraktet til en forlatt vinbar hvor 43-åringen skal ha blitt påført hele 94 ulike skader. Kjæresten hans Dalbudak var innelåst på en do i to dager før de seks mennene lot henne gå.

HELE HISTORIEN: I ABC-programmet «20/20» fortelles hele historien om drapsdømte Robert Bierenbaum og hans avdøde kone Gail Katz. Video: ABC/«20/20» Vis mer

15. oktober ble kroppen til Alpergin dumpet i et skogholt, før han et par timer senere ble funnet av en turgåer.

Denne uken begynte rettssaken mot de seks siktede mennene.

- Påtalemyndigheten hevder at Alpergin ble kidnappet og torturert enten som en straff for noe han hadde gjort eller for å tvinge ham til å gi dem informasjon, sier advokat Crispin Aylett.

- Det er tydelig at før han døde, skal Alpergin ha blitt avkledd og grusomt torturert. Ut fra antall og type skader han ble funnet med, er det ikke vanskelig for påtalemyndigheten å se at det har vært en gruppe sadistiske kjeltringer som har byttet på å påføre ham skader.

I retten ble jurymedlemmer fortalt at Alpergin ikke var sitt vanlige og lykkelige seg i forkant av bortføringen.

SKUTT: Ana Abulaban ble skutt av mannen sin, Ali Abulaban, grunnet sjalusi. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Aylett hevder at angrepet var narkotikarelatert. Seks menn er siktet for drap, kidnapping og frihetsberøvelse. Én erkjenner straffskyld for kidnapping, resten nekter straffskyld for alle siktelsene.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer