Tidligere Miss America

Funnet død

Cheslie Kryst, som ble kåret til Miss USA og jobbet som profilert reporter for TV-programmet «Extra», er funnet død 30 år gammel.

DØDE: Tidligere Miss USA, Cheslie Kryst, ble søndag funnet død i New York. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
DØDE: Tidligere Miss USA, Cheslie Kryst, ble søndag funnet død i New York. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i New York beskriver hendelsen som et antatt selvmord, melder flere amerikanske medier, blant annet Washington Post.

Kryst ble funnet og erklært død søndag morgen lokal tid.

«Vi er knust og i dyp sorg når vi nå må fortelle at vår kjære Cheslie er gått bort. Hennes lys inspirerte andre rundt i verden med hennes skjønnhet og styrke. Hun brydde seg, hun elsket, hun lo og hun strålte. Cheslie legemliggjorde kjærlighet og hjalp andre enten hjennom jobben som advokat for sosial rettferdighet, som Miss USA og som vert for «Extra». Men viktigst, som en datter, søster, venn, mentor og kollega. Vi vet at hennes innflytelse vil leve videre», skriver familien i en uttalelse.

Tidligere advokat

Kryst ble født i Michigan. Hun jobbet som advokat i Nord-Carolina før hun ble ansatt i «Extra» i 2019. Hun vant to Daytime Emmies for denne jobben.

«Våre hjerter er knust. Cheslie var en vital del av programmet. Hun var en høyt elsket del av «Extra»-familien og berørte hele staben. Våre dypeste kondolanser til hele familien og vennene hennes», skriver produsentene for TV-programmet i en uttalelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer