Bob Saget

Funnet død

Komikeren Bob Saget (65) er funnet død på et hotellrom i Florida. Flere tidligere kollegaer, blant andre Mary-Kate og Ashley Olsen, som spilte datteren til Saget, er i sorg.

DØD: Den kjente amerikanske komikeren Bob Saget er funnet død. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP
DØD: Den kjente amerikanske komikeren Bob Saget er funnet død. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Komikeren ble funnet død på et hotellrom i Florida. Dette ble først meldt av nettstedet TMZ og deretter bekreftet av politiet.

- Tidligere i dag ble betjenter tilkalt til Ritz-Carlton Orlando etter melding om en bevisstløs mann i et hotellrom. Mannen er identifisert som Robert Saget og ble erklært død på stedet. Etterforskerne fant ingen tegn til noe kriminelt eller narkotikabruk i denne saken, skriver sheriff-kontoret i Orange County på Twitter.

Sheriffen opplyser også at dødsårsaken vil gransket av en rettsmedisiner.

- Elsket kveldens show

Saget er særlig kjent for rollen som Danny Tanner i TV-serien «Full House» («Under samme tak» på norsk) på 1980- og 90-tallet. Han har også hatt stor suksess som stand-up-komiker. Saget var 65 år.

Den siste tida har Saget vært på turné og han opptrådte i Jacksonville i Florida lørdag kveld.

SUKSESSERIE: Jodie Sweetin, David Coulier, Candace Cameron, Bob Saget, Ashley Olsen, John Stamos i «Full House». Foto: Lorimar/Warner Bros/Kobal/REX/NTB
SUKSESSERIE: Jodie Sweetin, David Coulier, Candace Cameron, Bob Saget, Ashley Olsen, John Stamos i «Full House». Foto: Lorimar/Warner Bros/Kobal/REX/NTB Vis mer

- Elsket kveldens show i Jacksonville. Takknemlig publikum. Takk igjen til Tim Wilkins for oppvarmingen. Jeg hadde ingen anelse om at jeg gjennomførte en to timer lang forestilling. Jeg er lykkelig avhengig av denne dritten igjen, skriver Saget i sin siste twittermelding natt til søndag.

Saget har også vært programleder «America's Funniest Homevideos» og hatt roller i blant annet «Entourage» og «How I Met Your Mother».

Han etterlater seg kona Kelly Rizzo og tre barn.

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Veldig trist

Kort tid etter at dødsfallet ble kjent begynte kondolansene å strømme ut på Twitter. Blant annet fra flere av hans kollegaer i «Full House».

Jeg er knust. Jeg er ødelagt. Jeg er i fullstendig, fullstendig sjokk. Jeg kommer aldri til å ha en annen venn lik ham. Jeg elsker deg så mye, skriver han på Twitter, og følger opp med flere tanker etter det tunge dødsbudskapet:

«Mens jeg legger meg for å sove: Var jeg sinna, egoistisk, uærlig i dag? Var jeg snill og kjærlig mot alle? Skylder jeg noen en unnskyldning? Hva kunne jeg gjort bedre? Var jeg den beste faren og mannen i dag? Tenkte jeg på andre før meg selv? Har jeg ofret noe? God natt alle sammen».

Candace Cameron Bure, som spilte Sagets eldste datter D.J. i serien, har ikke ord.

«Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har ikke ord. Bob var en av de beste menneskene jeg noen gang har kjent. Jeg elsket ham så mye», skriver hun.

Også Dave Coulier tar dødsbudskapet svært tungt.

«Hjertet mitt er knust. Jeg elsker deg, Bob. For alltid broder, Dave».

Mary-Kate og Ashley Olsen, som delte på rollen som Michelle Tanner i serien, har uttalt seg om Sagets bortgang til People.

- Bob var den mest kjærlige, medfølende og sjenerøse mannen. Vi er svært triste over at han ikkel enger er med oss, men vet at han vil fortsette å være ved vår side for å veilede oss så grasiøst som han alltid har gjort, sier de, og fortsetter:

- Våre tanker går til hans døtre, kone og familie, og vi sender våre kondolanser.

«Bob Saget…Bare den morsomste og hyggeligste...», skriver komiker Jon Stewart.

«Å nei. RIP Bob Saget. Virkelig en av de hyggeligste folkene og så morsom. Veldig trist», skriver stand-up-kollega Marc Maron på Twitter.

«Seil videre min venn, Bob Saget. Med ditt enorme hjerte og uhyggelige galskap. Mine kondolanser til hans datter og annen familie», skriver komiker og skuespiller Whoppi Goldberg.

LES OGSÅ: - Gjorde alt for åikke tenke det verste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer