Maja Janeska:

Funnet død på soverommet

- Helt knust!

DØDE: Influenser Maja Janeska ble 39 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram/@maya_mia_y
DØDE: Influenser Maja Janeska ble 39 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram/@maya_mia_y Vis mer
Publisert

Den makedonske sminkøren og influenseren Maja Janeska viste stadig glimt fra hverdagen med sine over en million følgere på Instagram.

Der delte hun alt fra politisk innhold, bilder fra luksuriøse ferieturer og sminketips.

Fredag mottok fansen den triste nyheten om at Janeska var blitt funnet død i sitt eget hjem i Johannesburg i Sør-Afrika den 2. desember, 39 år gammel.

- Hendene våre er bundet

- Ved ankomst på adressen, fant politiet en kvinne på soverommet med en skade fra et pistolskudd i hodet, sa politiets talsperson Mavela Masondo i en uttalelse, ifølge New York Post.

Ifølge New York Post forteller Janeskas samboer politiet at han pusset tennene på badet da han hørte lyden av skudd fra soverommet.

Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av! Vis mer

Et familiemedlem uttaler til Sør-afrikanske News24 at Janeska «fryktet for livet» og var« redd for å bli drept».

- Vi er helt knust, vi vet seriøst ikke hva vi skal gjøre, deler slektningen, som ønsker å være anonym for egen sikkerhet.

- Vi er i Europa, og hendene våre er bundet, vi kan ikke komme til Sør-Afrika på grunn av problemer med visum, forklarte vedkommende, og legger til at de ikke vet hva som skjer med Janeska.

Flyttet til Tanzania

Ifølge Daily Mail flyttet Janeska til Tanzania i en alder av 19 år for å jobbe på et hotell.

BLE 63 ÅR: Mattis Hætta er død. Han er kjent for at han vant den norske finalen i Grand Prix med joiken «Samiid Ædnan» sammen med Sverre Kjelsberg. Video: NRK / NTB Vis mer

Samtidig skal hun ha lært seg Swahili og startet en karriere innen sminke og skjønnhet.

LES OGSÅ: Skilles etter 29 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer