Funnet død på hotellrommet

Tidligere glam/metalband-medlem Jani Lane er død 47 år gammel.

HOTELLET: Det var på dette hotellet i Woodland Hills i California at rockestjernen ble funnet død torsdag denne uken.  Foto: All Over Press
HOTELLET: Det var på dette hotellet i Woodland Hills i California at rockestjernen ble funnet død torsdag denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jane Lani (47), tidligere medlem av glam/metalbandet «Warrant», ble funnet død på sitt hotellrom i California torsdag denne uken, skriver nettstedet US Magazine.

I 1984 startet han sin karriere i bandet, og var med på å skape hits som «Heaven», «Down Boys» og «Cherry Pie». I 2008 forlot han bandet for godt, og har de siste årene opptrådt med andre rockeband.

Den tidligere overvektige rockeren ble i 2005 med på kjendisutgaven av det amerikanske programmet «Celebrity Fit Club», og gikk ned 10 kilo.

Lani, hvis ekte navn var John Kennedy Oswald, etterlater seg fire barn med forskjellige damer, og det er foreløpig ikke kjent hvordan metalrockeren døde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pappa gjorde at jeg fikk spiseforstyrrelser