Jimmy Hayes:

Funnet død måneder etter han ble pappa

Ble bare 31 år gammel.

DØD: Jimmy Hayes har gått bort. Han ble bare 31 år gammel. Foto: Getty Images / AFP / NTB
DØD: Jimmy Hayes har gått bort. Han ble bare 31 år gammel. Foto: Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere profesjonelle ishockeyspilleren Jimmy Hayes har gått bort, bare 31 år gammel. Det melder blant andre People og US Weekly.

Hayes ble funnet død mandag. Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

- Jeg har vært i sjokk i hele dag. Vi er knust av å ha mistet Jimmy. Jeg kan ikke understreke nok hvor fantastisk han var. Han var den hyggeligste unge mannen jeg jobbet med, sier Hayes' agent Bob Murray til Boston Globe.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Ble pappa

Hayes' bortgang kommer bare tre måneder etter at han og kona Kirsten ble foreldre til sønnen Mac. Fra før av har paret sønnen Beau (2).

31-åringen har hatt en lang karriere i NHL, og spilte for blant andre Chicago Blackhawks, Florida Panthers, Boston Bruins og New Jersey Devils.

«Vi er knust over å høre om Jimmy Hayes' bortgang. Hans varme personlighet gjorde sterkt inntrykk i garderoben og på fansen vår. Vi er stolte over minnene han skapte i Chicago, inkludert hans NHL-debut i 2011», skriver Chicago Blackhawks på Twitter.

Boston Bruins' kaptein Patrice Bergeron sier i en uttalelse at Hayes var en fryd å være rundt både på og av isen.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Jeg vil alltid minnes hans store smil, han var så positiv og full av liv. Jeg kommer virkelig til å savne det. Vi har mistet en fantastisk person, forteller han.

Også Boston Bruins har skrevet et Twitter-innlegg for å minnes ishockeyspilleren.

«Våre tanker går til hans kone Kristen, hans to sønner Beau og Mac, og hele Hayes-familien i denne tøffe tiden», er blant det laget skriver.

- Vi vil alltid elske deg

Hayes spilte sist for Wilkes Barre / Scranton Penguins i AHL. Han har også hatt podkasten «Missin Curfew» med Shane O'Brien og Scottie Upshall.

«Vi mistet broren vår i dag. Farvel, Jimmy, vi vil alltid elske deg. Våre tanker, bønner og kjærlighet går til Hayes' familie, hans kone Kristen og hans to fantastiske sønner Beau og Mac. Vi er sønderknust i dag. Takk for alle gode ord», lyder et innlegg på podkastens offisielle Twitter-profil.

Jimmy Hayes og kona Kristen giftet seg i 2019 i Cape Cod i Massachusetts. Forrige helg feiret paret sønnen Beaus toårsdag og Kristen delte i den anledning et Instagram-innlegg av seg selv sammen med sønnen og ektemannen som holdt hender.

«Ditt smil, din latter og ditt hjerte er enestående. Den fineste sjelen og den beste storebroren. Du lyser opp hvert rom du går inn i. Gleden du har gitt oss er ubeskrivelig», skrev hun til innlegget, ifølge US Weekly.

GRÅTER: I denne ukens episode av «Helt Harald» er det Solveig Kloppen som er gjest. Og når Solveig forteller om hvor mye hytten betyr for henne begynner hun å gråte. Vis mer

LES OGSÅ: TikTok-stjerne (31) død i sjokkulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer