Kim Porter:

Funnet død i sitt eget hjem

Kim Porter, rapperen Diddys tidligere kjæreste, ble 47 år gammel.

DØD: Kim Porter ble funnet død i sitt eget hjem torsdag. Det bekrefter en av hennes talspersoner overfor amerikanske medier. Foto: NTB scanpix
DØD: Kim Porter ble funnet død i sitt eget hjem torsdag. Det bekrefter en av hennes talspersoner overfor amerikanske medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og modellen Kim Porter, som kanskje var aller mest kjent for sitt turbulente forhold med rapperen P. Diddy (49), er død. Det var TMZ som først meldte om dødsfallet, og tidlig fredag ble dødsbudskapet bekreftet av stjernens representanter overfor CNN.

- Jeg kan dessverre bekrefte at Kim Porter har gått bort. Jeg ber om at familien får fred i denne perioden, uttalte talspersonen.

Gikk og la seg tidlig

Hun ble 47 år gammel, og skal ha blitt funnet livløs i sitt eget hjem torsdag.

Politkilder forteller til nettstedet at de mottok en telefonsamtale fra Kims hjem, der det ble fortalt om hjertestans. Hun skal angivelig ha lagt seg tidlig fordi hun ikke følte seg bra, og da familien prøvde å vekke henne torsdag, var hun død.

SØRGELIG: Kim Porter ble torsdag funnet død. Her er hun og familien fotografert i 2008. Hun og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen - blant annet tvillingjentene som her sitter på rapperens fang. Foto: NTB scanpix
SØRGELIG: Kim Porter ble torsdag funnet død. Her er hun og familien fotografert i 2008. Hun og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen - blant annet tvillingjentene som her sitter på rapperens fang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sammen i 13 år

Kilder sier at hun skal ha vært syk den siste tiden, men at det ikke var noe mer alvorlig enn en forkjølelse. Hun tok derfor vitaminer og enkelte medisiner for å få bukt med sykdommen.

Det ble ikke funnet noen ulovlige rusmidler i stjernens bopel, og før det utføres en obduksjon er det for tidlig å spekulere på hva som kan ha kostet henne livet.

Kim og rapperen, hvis egentlige navn er Sean Combes, var sammen i over et tiår. De møtte hverandre for første gang i 1994, og var av og på i mange år.

MODELL: Kim Porter var kjent som modell og skuespiller. Dødsårsaken hennes er ennå ikke kjent. Foto: NTB scanpix
MODELL: Kim Porter var kjent som modell og skuespiller. Dødsårsaken hennes er ennå ikke kjent. Foto: NTB scanpix Vis mer

De bestemte seg imidlertid for å gå hver til sitt i 2007. I løpet av forholdet fikk de tre barn. Tvillingjentene D'Lia Star og Jessie James (11) kom til verden i 2006, mens sønnen Christian Casey (20) meldte sin ankomst allerede i 1998. I tillegg har hun sønnen Quincy (27) fra et tidligere forhold.

Da hun og rapstjernen gikk hver til sitt, skal hun ha kjøpt en gedigen luksusleilighet til seg selv og barna i Los Angeles.

Hun var i sin tid nokså suksessrik som modell og skuespiller. Variety skriver at hun prydet forsiden av både Runway og Essence, samtidig som hun var med i serier som «Law & Order» og «Wicked Wicked Games».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Stjernene i sorg

Familien har ennå ikke uttalt seg om det tragiske dødsfallet. Mange andre har imidlertid gitt uttrykk for at de tar dødsbudskapet svært tungt. På Twitter har flere av verdens største stjerner kommet med kondolanser i morgentimene fredag.

Missy Elliott beskriver det som «hjerteskjærende», og ber om at gud gir familien den styrken de trenger nå. Rapperen 50 Cent skriver at han kondolerer til hele familien.

«Jeg vet at Puff har det vanskelig nå, han elsket henne virkelig. Sjelevenn-greier, det her. Hold hodet høyt», skriver han.

PRANK: Nylig skremte Ellen DeGeneres Sean «Diddy» Combs' på «The Ellen DeGeneres Show». Nå går videoen viralt grunnet Seans reaksjon. Video: TV3 Vis mer

Sean Combs er en av verdens mest suksessrike rappere. Han har tidligere gått under navnene P. Diddy, Puff Diddy, Diddy, Diddy-dirty money, Dirty Money, P. Daddy og Sean «Puffy» Combs, og er kjent for flere store låter.

Mange har kanskje et ekstra godt forhold til låter som «I'll Be Missing You» fra 1997 og «Last Night» fra 2006. 49-åringen er dessuten også godt kjent som produsent, og eier plateselskapet Bad Boy Entertainment.

LES OGSÅ: Overrasket med sjelden opptreden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer