Jørgine Massa Vasstrand:

«Funkyfam» utvider familien

Familien har fått enda et firbent tilskudd.

NYTT TILSKUDD: Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand røper denne uken at de har fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYTT TILSKUDD: Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand røper denne uken at de har fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 kunne treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (30), ønske sitt første barn sammen velkommen. Da kom nemlig sønnen Milano til verden.

Jørgine har også datteren Filippa og sønnen Sokrates fra et tidligere forhold, mens Milano er Sundlis første barn.

Paret, og spesielt Morten, har ikke lagt skjul på at en mulig familieforøkelse er å forvente i fremtiden. I høst var det imidlertid forøkelse i form av en hund som sto øverst på ønskelisten til 31-åringen og barna, mens fotballspilleren var hakket mer skeptisk.

Følgerne fikk jevnlig oppdateringer fra influenseren på sosiale medier om nettopp dette. Derfor kom det kanskje ikke som et stort sjokk da «Funkygine» endelig kunne dele en skikkelig gladnyhet. Familien skaffet seg nemlig hunden Trym, til stor glede for både fans og familie.

IRRITERT: Jørgine Vasstrand irriterte seg over Rød Løper i denne ukens episode av «Funkyfam», så programleder Jonas slo på tråden for å få oppklart et par ting. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

«Smadret av all kjærligheten vår»

Nå har Jørgine og Morten utvidet familien nok en gang. I likhet med i høst, skjer det også denne gangen med et firbent medlem.

Mandag denne uken avslørte hun nemlig på både Instagram og bloggen at den 11 uker gamle valpen, Tyra, var blitt en del av familien.

«Hei Tyra! Du kommer til å bli litt smadret av all kjærligheten vår, men du kommer til å få det sjukt bra hos oss! Det veit jeg med 100 % sikkerhet!» skriver hun til innlegget, som inneholder fem bilder av henne selv og valpen.

«Sjukt opplegg, jeg vet. Tre unger og to hunder. De to på fire ben anskaffet det siste halve året. Og hvordan i all verden skal det ha seg at Morten gikk med på dette? Jeg maste ikke engang! Helt seriøst! Han sa bare 'ja, vi stikker og ser på det valpekullet'»

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

Ikke gravid

Fotballspilleren var nemlig lenge svært tydelig på at han ikke ønsket enda et bjeffende pelsdyr i hus.

- Nå er jeg så lei disse greiene her, fortalte fotballspilleren til Se og Hør i forbindelse med pressetreffet for sesong to av «Funkyfam» i høst, og la til:

- Det er jo tiden det står på. Jeg skjønner det med den kosen og jeg skjønner hva Jørgine, og alle andre her, mener, men jeg vet at det er jeg som kommer til å ta mest ansvar. Så jeg tenker litt lenger enn det de gjør, og derfor må vi utsette det til vi har litt mer tid.

Videre på bloggen skriver Jørgine at alle i familien elsker den nye valpen, og at hun elsker livet med hund. Avslutningsvis legger hun til:

«Bare Morten får det barnet han maser om så er hans liv også helt komplett (...) PS. jeg er ikke gravid! Og det blir nok en liten stund til enda!»

Jørgine Massa Vasstrand har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

OVERRASKELSE: Jørgine «Funkygine» Vasstrand overrasker ektemannen Morten på hans 30-årslag i «Funkyfam», men får seg selv en overraskelse når svigerfaren skal opp og tale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ønsker flere barn

At det høyst sannsynlig vil bli flere barn en gang i fremtiden, har verken Jørgine eller Morten lagt skjul på. I november i fjor kunne paret avsløre til Se og Hør at det kommer til å skje.

- Det blir barn, det har vi tid til. Vi har ingen konkrete planer, men det går jo litt på tid og timing det også.

- Du vil jo at det skal skje akkurat nå, skjøt Jørgine inn lattermildt.

Det sa ektemannen seg enig i, og avslørte samtidig at de ikke vet når det blir, men at paret definitivt ønsker å utvide familien.

- Ja, jeg vil at det skal skje så fort som mulig, men jeg skjønner jo at man må planlegge ting sånn at det blir best. Akkurat når vet jeg ikke, men det kommer.

LES OGSÅ: - Det reddet livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer