STOLT: Plateselskapsjef Christer Falck sier Lene Alexandra har jobbet hardt for suksessen. - Hun er en slags superhelt, sier han. Foto: Stella Pictures
STOLT: Plateselskapsjef Christer Falck sier Lene Alexandra har jobbet hardt for suksessen. - Hun er en slags superhelt, sier han. Foto: Stella PicturesVis mer

Funker fordi folk er kåte

Christer Falck mener Lene Alexandras puppe-pop selger fordi folk er kåte.

SEHER.NO: - Pupper funker, for folk er kåte. Siden markedet er der kan jeg like godt ta en del av kaka, så jeg fortsatt kan gi ut musikk jeg bryr meg om.

Dette sier selverklært griske Christer Falck, plateselskapsjef for "My Boobs Are OK"-babe Lene Alexandra Øien.

Til bladet Gründer sier han at den vevre jenta er en slags superhelt som spretter rundt med for altfor store pupper.

- ...Og hun ironiserer over seg selv og sine likesinnede. Musikken handler om å ha svære pupper og å være tjukk i huet. Dette er hva folk vil ha, forteller han.

Til Gründer forteller han også om hvordan han fikk seg jobb som programleder for "Robinsonekspedisjonen", som han leder på åttende året.

Etter å ha takket nei til en jobb i Mandagsklubben fordi han ikke liker kombinasjonen av øl og vås, fikk han en idé.

-  Jeg ville bli programleder for Robinsonekspedisjonen. Derfor fikk jeg en venn til å tipse VG om at jeg hadde blitt oppringt av TV 2, og da de ringte meg for å lage en sak på det, smurte jeg tjukt på. Overskriften ble "Alle vil ha Christer". Det fikk TV3 på banen, sier han.

LES OGSÅ: Christer blir pappa igjen

Se og hør Lene Alexandras sexy julekalender her: